Merhaba arkadaşlar,
Son durumu yazmayı unutmuşum ben bu başlığa, çok özür diliyorum hepinizden... Fikrini belirten tüm dostlarıma da çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı...
Harika öneriler vardı ama biz tercihimizi Mondaine Simply Elegant modelinden yana kullandık... Aldığımızdan beri eşim her gün takıyor, benim saatlere dönüp bakmıyor bile artık... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... [emoji848]
Saatimiz 41mm çapında, incecik kasalı, pilli bir model... Hem eşim küçük çaplı saatleri sevmediği için hem de elimdeki zibilyon tane [emoji56] NATO ve perlon kayış ile değişik kombinler yapabilmesi adına 22mm boynuz aralığı olan bu modeli tercih ettik... Saatle birlikte gelen mesh kordonu da bu sebeple hiç kullanmadık henüz... Çok ilginç bir şekilde, sanırım kadran renklerinden dolayı, her renk NATO ve perlon kayışı harika bir şekilde taşıyabiliyor meret... [emoji39] Kısacası, benzer arayışta olan tüm dostlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir saat...
Şimdi tek yapmamız gereken her an aramıza katılabilecek olan Deniz kızımızı beklemek... Müjdeli haberi tez zamanda vermek dileğiyle... [emoji64]