Bu review güzel oldu

Tesekkürler Punk.
Kullanici benim internetten gördügüm logo hatasini kendisi de yazmis ki, 40 mm'lik bir kasa ve 33-34 mm capinda ki kadranda en ufak hata bile gözünüze carpacaktir. Bu iscilik kalitesi konusunda cok güzel bir saptama.
Diger bir konu ise saatin mekanizmasi üzerinde ki cizikler. Bu cizikler montaj sirasinda olabilecegi gibi ETA B kalite makine olma ihtimalini de ortaya koyuyor. Bu ihtimalin ben kuvvet ile muhtemel oldugunu düsünüyorum cünkü bu fiyata A kalite imkansiz gibi.
Review yazan arkadas deri kayis kalitesini de begenmemis. Lume cok cabuk yok olmus. Kadran üzerinde ki lumesiz indexlerin cap üzerindeki milisaniye cizgilerine mesafesinde fark var v.s. v.s.
Sonucta bunlarin hepsi bir araya geldiginde fiyat ortaya cikiyor. Diyeceksin ki hersey mi kötü? Hayir. Kasa güzel, iscilik gayet yeterli duruyor. Dizaynda fena sayilmaz bu saatin kasasi icin.
German Made yazan saatler flieger (pilot) saatler. Bu saatler Laco v.s. gibi firmalara yaptiriliyor olabilir. Digerleri kesinlikle German Made degil. Olsa neden yazmasinlar?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...