TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Meranom saat siparişi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Meranom saat siparişi

Mesaj ÜmitYüksel » 02 Tem 2019, 09:54

Sayın Salguz , üzüldüm.Damat beyin açıklamlarından sonra yurtdışı kargılarda çok sorun var. 19 Haziranda yurtdışından sipariş vermiştim 24 haziranda istanbula geldi.Ama ne hikmetse 24 haziran 02-temmuz arası hala ürün Bahçelievler - Arnavutköy PİM de bir takıldı hala çıkmadı. 10 günde çıkmayan ürün 2-3 günde Ankara Yenimahalle PİM'de dolanır.Şükür ki geri gitmemiş.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Mandos » 02 Tem 2019, 10:18

Aslında haksızlık yapmamak lazım. Ben bir değişiklik göremedim yeni düzenlemeden sonra. Singapur'dan 4 günde gelen ürün PTT'de 10 gün takılıp bana gelirdi. Hala öyle. Vergi de her zaman veriyordum zaten. Yeni düzenleme sonrası insanlar biraz diken üstünde belki de ondan göze batıyor. Bu iade olayını anlamadım ama merak ediyorum o yüzden.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj slhgzl » 02 Tem 2019, 13:34

Asuspc teşekkür ederim.Mandos ben genelde ürünleri 17 track.net uzerinden takip edip Turkiye ye girince de ptt.gov.tr den takip ediyorum.Ama bu sefer ptt uzerinden takip ettim.Gumruge girdi gümrükten cikti yurt disina gönderildi yazınca ben yanlış anladım.Halbuki o olaylar Rusya da oluyormus.Yani bir sıkıntı yok saatler Turkiye ye girdi Asuspc nin dediği gibi istanbul pim de bekliyor.Yakinda elime geçer.Bakalim vergi çıkacak mı bilmiyorum.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj Mandos » 02 Tem 2019, 13:53

Hayırlı olsun o zaman şimdiden açılışı bekliyoruz :champ:
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj slhgzl » 02 Tem 2019, 14:35

Teşekkür ederim Açılış yapmayı düşünmüyorum isterseniz size foto atarım.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj ÜmitYüksel » 02 Tem 2019, 15:53

Mesajımın üzerine ilçemdeki postaxcı kargomu getirdi.Ama hala sayfalarında Arnavutköy yazıyor :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Umutt » 02 Tem 2019, 17:52

Arkadaşlar benim de Steinhart dan vermiş olduğum bir yedek parça siparişi, takipsiz kargo ile gönderildi ve 10 gün geçmesine rağmen halen gelmedi. PTT yi arıyorum takipsiz geldiği için haliyle bir şey görünmüyor.

Bir öneriniz var mı?

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj ÜmitYüksel » 02 Tem 2019, 17:59

Umut bey , üstadım her an süprizle gelebilir.Malum benim kargo 19'undan yurtdışından kargo edilmişti.Ürün PTT sayfasında arnavutköy PİM de görünüyor ama şu an masamda.Bu arada 4 sene önce aldığım peli 120 cm plastik tüfek çantasından sonra ilk defa bir ürüne gümrük vergisi ödedim.20 usd lik ürün için 28,30 tl para almışlar. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kocak04 ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners