Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 10 Mar 2011, 18:40
Arkadaslar,
dün affordable alternatif saat markalari talebinize ben öncülük edeyim dedim. Avrupa forumlarindan okudugum kadari ile fiyatina göre gayet iyi olan ve Miyota makine kullanan Politi Orologi markasini size ödev olarak hazirladim.
Fotograflar bilgiler size kalmis. Ben üzerime düseni yaptim cevheri buldum markayi verdim sizede fotograflari ve teknik bilgileri paylasmak ve yorum yapmak kaliyor.
Not: Diver modellerine yönelmenizi tavsiye ederim

Iyi eglenceler ve kolay gelsin

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
punk » 10 Mar 2011, 18:44
Biliyorum bu markayı. Bence pek de cevher sayılmaz. Miyotalı bir diver alacak olsam ya gider Citizen'in kendisini alırım ya da Invicta. Klasik modeller zaten...
-

punk
-
Emre » 10 Mar 2011, 18:46
punk yazdı:Biliyorum bu markayı. Bence pek de cevher sayılmaz. Miyotalı bir diver alacak olsam ya gider Citizen'in kendisini alırım ya da Invicta. Klasik modeller zaten...
punk - pmwf expert
T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Clk » 10 Mar 2011, 18:49
Punk, Emre kalkin bakalim en arka siradan... Bundan sonra en önde oturacaksiniz

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Thevenin » 10 Mar 2011, 18:58
punk yazdı:Biliyorum bu markayı. Bence pek de cevher sayılmaz. Miyotalı bir diver alacak olsam ya gider Citizen'in kendisini alırım ya da Invicta. Klasik modeller zaten...
Bu cocuk asi ergen hocam. Odevden sogutmasana kardesim, siniftayiz

Thevenin
-

Thevenin
-
Clk » 10 Mar 2011, 19:18
-

Clk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, cbmad, Mtn, ofis, Proscd, sphinx, tuncaykaya ve 21 misafir