Xhantos yazdı:Mlozturk yazdı:Bugün Audi markası da fren aksamındaki bir parça hatası yüzünden A3 modelleri servise çağırabiliyor temel problem bu değil. Nitekim saat firmalarının ,eğer hatalı parça kullanımı var ise , bu gibi hatalarda çok daha az insanı etkileyecek ve kimsenin hayatını tehlikeye atmayacak bir sorun olduğu için daha rahat davranması gayet doğal. Bu sürecin müşteriyi ne şekilde etkileyeceğini firmanın bu sorunu nasıl halledeceğini görmek gerek.
Umarım yapıcı bir yaklaşım sergilerler ve sorunu çözerler.
Asıl sorun şu ana kadar geri çağırmamış olmaları. Şimdiki durumu çözmezlerse o başka rezalet zaten. Saatlerin pek çoğu artık maddi değil manevi değeri için alınıyor, 'Rahmetli dedemden Seiko saat kaldı, çalışmıyordu, ithalatçısı ücretsiz yenisini verdi, hatta 1 tane de hediye etti yanına' dediğinizde sorun çözülmüş oluyor mu? Elbette olmuyor.
O kısmına kesinlikle katılıyorum benim içinde oldukça önem arzeder. Fakat bu saatlerin yaklaşık yüzde 60 ında bu Arıza var mı yok mu ona emin olmamız gerekiyor. Birde Omega gibi bir markanın kendi üretimi bir mekanizmanın bu şekilde kalmasına müsade edeceğini sanmıyorum. Sadece zaman alır biraz ama bu sorun çözülür. Ayrıca geri çağırma maliyetli ve zor bir işlemdir yazdığım gibi bu durum kimsenin hayatını tehlikeye atmayacağı için firmanın sorunlu saatlerin kendiliğinden gelmesini beklemesi doğaldır. Beyefendinin bayi ile görüşmesi ve sonucunu beklemek en doğrusu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi