Caner1983 yazdı:Engin güneş gözlüğünü takar şimdi![]()

Caner1983 yazdı:Engin güneş gözlüğünü takar şimdi![]()
eyimen yazdı:Caner1983 yazdı:Engin güneş gözlüğünü takar şimdi![]()
Çok yazı/tartışma okudum ama henüz Rolex'in içten AR yapmayışını çözebilmiş değilim..
Caner1983 yazdı:eyimen yazdı:Caner1983 yazdı:Engin güneş gözlüğünü takar şimdi![]()
Çok yazı/tartışma okudum ama henüz Rolex'in içten AR yapmayışını çözebilmiş değilim..
Geleneksel bir olay olabilir mi?![]()
![]()
Sabırlı olun bb58 ı bekleyin derim [emoji14]sieger yazdı:hmmm o zaman simdi soru farkli bir yere geldi benim acimdan. BB58 cepte diye dusunerek hareket ediyorum, Bu gunluk standart kullanim saat olacak, ve takvimi yok, zaten gunluk saatte yoksa pek gerek de yok. Alternatifi yeni rolex sub, ama o da cidden kocaman, hele su maxi case mi super case mi diyorlar, ve bb58ten daha buyuk ve kalin, ve hatta!! 2 kati fiyat, o yuzden bakmiyorum o tarafa.
Ama bir de saolsun Dorukan abimin hesaba baktikca kendi kendime aldim zehri, https://www.instagram.com/poderes.bueno/ OP39, white dial. movementi 3132, rolex explorerdaki ayni movement, yani efsane, hic bir seyden etkilenmeyen garip bir movement. Gelecek seneye update ederler mi bilmiyorum, 36mmye sokabilirlerse tabi bu yeni malzemeleri (carpmadan etkilenmeyen, manyetik alandan etkilenmeyen falan filan, yani daha dayanikli etkilenmeyen demeyim de) daha iyi olur, bi 39diver, bi 36 dress.
Peki siz ne dersiniz? BB58 gelmedikce aklim saga sola kaymaya devam ediyor cok gicik bir durum.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 134 misafir
|