TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Telefon seçimi yardım!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Telefon seçimi yardım!

Mesaj debra » 06 Haz 2019, 00:07

sieger yazdı:
debra yazdı:Ben iphone x'dan huawei mate 20 lite'a geçtim, bir an bile pişman olmadım. 2009 yılından beri iphone kullanıyordum hatta. Sabah şarjdan alıyorum tekrar gece yatarken şarja takıyorum. Bu cidden iOS kullananların asla deneyimleyemeyeceği bir lüks (benim kadar elinizdeyse tabii.)

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uf ne kadar kullaniyorsun hayal edemedim, aksama kadar ortalama 20-25 telefon gorusmesi, 1-2 saat whatsapp(bilgisayar ekraninda) ve bankalar haliyle aksamlari %40larda oluyor benim. Hayal edemedim
Tüm işim telefonlaydı maalesef. Neyse ki o benim artık işim değil.

Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj ilkayacil » 06 Haz 2019, 01:02

Bende hali hazırda Huawei Mate 20 Lite kullanıcısıyım, bu zamana kadar iphone dan başka telefonum olmamıştı. Bu telefonu aldıktan sonra iphone a verdiğim paralara acıdım. Gerçekten şiddetle tavsiye ederim Huawei markasını, boşu boşuna paranızı iphone a vermeyin bence. Bu Google yasaklanma falan muhabbetlerini pek bilmiyorum araştırıp kararınızı verin ama telefon yönünden pişman olmazsınız bence [emoji106]

Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj SEmre » 06 Haz 2019, 09:59

Piyasada olan Huawei telefonlar etkilenmeyecek yaşanan krizden son duruma göre ancak yeni alacaklar Huawei tercih etmemesini tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj Caner1983 » 06 Haz 2019, 10:18

SEmre yazdı:Piyasada olan Huawei telefonlar etkilenmeyecek yaşanan krizden son duruma göre ancak yeni alacaklar Huawei tercih etmemesini tavsiye ederim.

Şuan gidip mate 20 lite alsam etkileniyor mu model olarak mı yoksa alış tarihi ile mi ilgili??
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj automagic » 06 Haz 2019, 11:15

Caner1983 yazdı:
SEmre yazdı:Piyasada olan Huawei telefonlar etkilenmeyecek yaşanan krizden son duruma göre ancak yeni alacaklar Huawei tercih etmemesini tavsiye ederim.

Şuan gidip mate 20 lite alsam etkileniyor mu model olarak mı yoksa alış tarihi ile mi ilgili??
Satış tarihi ile ilgili değil.
Huawei ve diğer üreticiler de, telefonu üretirken, arge çalışması tamamlanınca üretime geçmeden, öncesinden topluca lisans satın alıyor. Önceden satılan lisanslar geçerli. Bu telefonlar ömürleri boyunca olağan şekilde çalışmaya devam edecek.

Sadece bu model değil, şuan piyasada olan tüm modeller ve yakın gelecekte piyasaya çıkacak olan ürünler de sıkıntısız (henüz piyasaya çıkmamış ama zaten yazılım lisansı alınmış bulunan). Yasağın uygulaması zaten 90 gün ertelendi, yani tüm bu süreç henüz hiç başlamamış durumda. İleride kalkması da muhtemel.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
automagic

Mesaj eyimen » 06 Haz 2019, 13:09

Caner, Oppo'lari da incele. Tasarım ve ekran kalitesi Huawei'in üzerinde bence. Şu an çok bilen yok ama iki-üç sene önce Huawei de bilinmiyordu.

CPH1893 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj azizkaya » 06 Haz 2019, 16:46

Yakın zamanda note 4'ten note 9'a geçmiş biri olarak:
Iphone ayrı bir kategori, eşim kullanıyor o da 4'ten 7'ye geçti. Çok memnun. Bu sebeple önce iphone mu android mi kararı vermek gerekiyor.
Eğer iphone değilse:
Note mu degil mi?
Note android evreni içinde kalemi yüzünden ayrı bir yer tutuyor.
Eğer note değilse 4 konu önemli:
1. Bütçe ne kadar?
2. Beklenti nedir?
3. Kaç sene kullanmayı planlıyorsunuz?
4. Ikinci el önemli mi

Orta yuksek bütçe ile kısa orta vade kullanım için samsung markası tüm beklentileri karşılayacak ve ikinci elde minimum değer kaybına uğrayacaktır.
Orta bütçede sırasıyla hala huawei, xiaomi, lg.
Düşük orta bütçede vestel, casper.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:
Sony Türkiye'den çekildi, lg çekiliyor diyorlar. Huawei Amerika gerilimi yüzünden cep telefonu pazarından orta vadede çekilebilir.
Elde ne kaldı? Samsung, Xiaomi.
Belirleyici olan yine bütçe...

Bulunabilirse note 8 tek geçerim. Yoksa note 9.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj morningstar » 06 Haz 2019, 21:07

Bende uzun yıllar iphone kullandım bozulduktan sonra bir telefona o kadar para verilmez diyerek araştırma içine girdim ve note8 aldim iyi ki de almışım.Ekrani büyük diye bence hiç kafanızı yormayin sadece aliskanlik meselesi ilk başlarda bana büyük gelirken şuan gayet normal geliyor rahatca kullanılıyor bundan sonra da bu fiyatlarda iphone alacağımı sanmıyorum.Kalemi kullanırım telefonla çok uğraşıyorum derseniz note 9 onun dışında s10 tercih edebilirsiniz.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 188 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners