Gayet g羹zel bir tercih yapm覺s覺n覺z. Bende benzer Davosa ve Marc & Sons olmasa eta mekanizmalisini sedef ya da gri renkli olarak d羹羹n羹rd羹m. 襤zlediim videolarda saat 癟ok 覺k. 41mm ebat da bence en ideal boyut. Cam, Bezel renkler gayet baar覺l覺. Belki klips dandik 癟覺kabilir.justaguy yazd覺:justaguy yazd覺:Akrep ve yelkovan biraz daha kal覺n olsaym覺 hi癟 d羹羹nmeyecektim fakat yine de ans覺m覺 deneyeceim galibe bu saat ile [emoji38]
https://drop.com/buy/aquacy-hei-matau-1769-automatic-dive-watch?utm_source=linkshare&referer=GMZ9BB
Arkadalar bu arada ben bu saatin vintage blue/black sunray ve miyota olan覺 i癟in tetii 癟ektim. Ka覺t 羹zerindeki 繹zellikleri (safir cam, seramik bezel, 300 m, HE valf覺, kilitli tepe, second hack, miyota vb.) hepsi bir arada bu fiyat i癟in 癟ok zor. 襤nternetteki yorumlar da hep olumlu. Bir de, dier startup'lar gibi submariner'覺 olduu gibi kopyalamam覺lar. O da houma gitti.
Yola 癟覺k覺 tarihi 6 Haziran. Geldii zaman bir inceleme yaz覺s覺 yazaca覺m
linksiz yazd覺:1200 b羹tce ile firsat saat varmidir? 襤lk saatim olcak spor tarz giyiniyorum.Bilegim ince.Diver veya seiko5 olabilir.Orient olabilir.
Mandos yazd覺:linksiz yazd覺:1200 b羹tce ile firsat saat varmidir? 襤lk saatim olcak spor tarz giyiniyorum.Bilegim ince.Diver veya seiko5 olabilir.Orient olabilir.
Oient Ray 2 vard覺 ge癟en hafta bekleyin tekrar olur babalar g羹n羹 yak覺n.
Sent from my iPhone using Tapatalk
G羹mr羹k vergisinin 繹denmesi konular覺 forumda say覺s覺z ekilde 癟ok detayl覺 anlat覺ld覺. Biraz arat覺rma yaparsan覺z detayl覺 bilgi bulabilirsiniz.au01 yazd覺:Arkadalar yurtd覺覺 butik sitelerden saat ald覺m diyelim, yeni 癟覺kan g羹mr羹k kanunu ile t羹m 羹r羹nlere y羹zde 20 ek 繹deme yap覺caz fakat bu tutar覺 nas覺l 繹d羹yoruz? Sonu癟ta 襤nternet 羹zerinden 繹deme yapt覺覺m覺zda saat tutar覺 kadar 癟ekili yap覺yor. Bu konuda bilgisi olan var m覺d覺r acaba?
SM-N950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 59 misafir
|