Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Çocukluktan gelen bir kurmalı Swatch merakım vardı ancak biraz araştırınca çok da iyi olmadıklarını, o fiyata daha iyi saatler olabileceğini öğrendim ve asında üç model arasında kaldım. Sizlerin değerli fikirlerini duymak isterim.
Orient mako ve invicta pro diver saatlere sahip olmuş birisi olarak. Kesinlikle orient. İnvicta görsel olarak daha hoş dursada kalite olarak kesinlikle orient.
Ben olsam tercihimi invictadan yana kullanırdım hem daha ucuz hemde malzeme işçilik ve içindeki Seiko mekanizmanın Orient Ray'den aşağı kalır yanı yok. Swatch oldum olası bir türlü sevemedim.