TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlare Bu Kadar Parayı Nasıl Veriyorsunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlare Bu Kadar Parayı Nasıl Veriyorsunuz?

Mesaj darksilence » 28 May 2019, 14:27

moy yazdı:Yok abi çıkmazsın haberlere bu ara gündem bu topuklu çiftçi :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=6u2_bbOkVv0

DHA da tam 12’den bir haber bulmuş kendine... izledim hatta tekrar izledim :)

Bizim buralarda daha böylesi bir hanımağa yok. Fakat, yetişiyor..arkadan gelenler yok değil :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj 2fast4u » 30 May 2019, 11:07

saatlere bu kurla bu meblaglari bu gelir duzeyiyle manyak oldugumuz icin veriyoruz sonuclarina da katlaniyoruz cunku sadece saat degil her bir yanimiz abarti alisveris aliskanliklari ile dolu ve ne zaman normallesiriz o zaman her alanda gostergeler normallesir ama cok zor
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Moccstudio » 30 May 2019, 11:47

Valla bende bu saat merakını TAHTA KURUSUna benzetiyorum [emoji4]. Tahta Kurusunun olduğu yer oyulup sökülmezse, yer bitirir [emoji28]. Meslek ne olursa olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Re: Saatlare bu kadar parayı nasıl veriyorsunuz?

Mesaj workba » 03 Haz 2019, 13:12

mturann yazdı:
asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..

İspanyada olan biteni kısaca anlatabilir misiniz acaba?

Arada kaynamış gitmiş, saat tutkusu yeni başlamış bir insan olarak sessizce öğrenme ve forumdaki güzel saatleri takdir etme macerama konu hakkında ufak bir bilgilendirme için son vereyim.

2008'de bildiğiniz gibi ABD'de başlayan bir mortgage krizi oldu. Bu kriz daha sonra Avrupa'ya da sıçradı, Avrupa içinde de en sert vurduğu ülkelerden biri İspanya oldu. Bunun nedeni İspanya'nın doksanlarda ve 2000'lerin başında hızlı bir şekilde büyümesi idi. Bu büyüme aynı ABD'de olduğu gibi bir emlak balonu yarattı. Sadece 2006'da Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere'de inşa edilen toplam ev sayısından fazla ev inşa edildi. İspanya'nın geleneksel iki partili politik sistemi de ekonomik çalkantıyla beraber sallanınca kriz derinleşti. 25 yaş altı kesimin neredeyse yarısı işsiz kaldı, bazı sektörler bütünüyle çöktü. Son yıllarda durum biraz daha iyi, hala daha yüzde yüz krizden kurtuldu diyemesek de tehlikeden biraz uzaklaşmış görünüyorlar. Aslında İspanya'nın adını kapatırsanız durum maalesef ülkemize benziyor. Sayın asymptote ve mturann bundan bahsetmişler sanıyorum.
Kullanıcı avatarı
workba

Mesaj facerlann » 05 Haz 2019, 21:26

Ben de bir zamanlar bu kadar para verilip, nasıl pazarda metroda takılıyor diye merak ediyordum. :lol:
Kullanıcı avatarı
facerlann

Mesaj automagic » 06 Haz 2019, 11:19

facerlann yazdı:Ben de bir zamanlar bu kadar para verilip, nasıl pazarda metroda takılıyor diye merak ediyordum. [emoji38]
Arabalara milyonlar verilip aynı trafiğe, çamura çukura giriliyor, aynı mahallede kimi 300k ev alırken, kimisi milyonlar veriyor iki öteki, iki beriki sokakta :)

İnsanın önceliği önemli, keyifle yapıldıktan sonra yük olmaz

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
automagic

Mesaj sieger » 06 Haz 2019, 13:03

@facerlann
hepsi tercih, toplu tasimaya gercekten onem veren biri olarak, 20 liralik saat de taksam (f91w) 30bin liralik rolex de taksam metro kullaniyorum.

Bu konuda garip bir algi var, saat iyiyse limuzinle falan mi gezmeliyiz? Ya da saat kotuyse mi metro kullanmaliyiz?
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj MrPandül » 06 Haz 2019, 14:24

çeşitli fiyatlarda saatler kullanıyorum 100tl saat kullanırken de aynı duygu var çok pahalı bir saat kullanırken de , herkesin ben mekanik saatlerin ruhu olduğuna inanırım özel saatlerin hikayelerini severim( asker saatleri gibi ) canlı gibiler kusursuz değiller bakım ilgi isterler dikkatli kullanmak gerekir ve yıllarca çalışabilirler elimde 1918 den kol saati var WW1 modeli ingersoll günde 1-2 dk sapma ile çalışıyor onu dinlemek ayrı keyif eski amerikan otomobili gibi sesi var :) son olarak imkanım olursa koluma saat mekaniğini çarklardan oluşacak şekilde dövme yaptırmak istiyorum .
Kullanıcı avatarı
MrPandül

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners