TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sattıktan Sonra Aradığınız Saatler Oldu Mu?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sattıktan sonra aradığınız saatler oldu mu ?

Mesaj payday3d » 28 May 2019, 15:21

Şimdiye kadar yazan herkes bir Seiko'sunu arıyor gibi :D
Kullanıcı avatarı
payday3d

Re: Sattıktan sonra aradığınız saatler oldu mu ?

Mesaj tfırtına » 28 May 2019, 18:43

Hamilton Pan-Europ Chorono. Hâlâ pişmanım sattığıma.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
tfırtına

Re: Sattıktan Sonra Aradığınız Saatler Oldu Mu?

Mesaj argentum » 28 May 2019, 20:27

Hamilton Jazzmaster day-date, güzel saatti az bir süre kullanıp sattım şimdi almaya güç yetmiyor.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj ibrahim223 » 29 May 2019, 00:26

Kullanmadım, ama pazarlık esnasında son anda almaktan vazgeçtiğim için çok pişman oldum..
Mazi kalbimde bir yara :(
Sevgili abim @iskampavya yı dinlemeliydim :(
Resim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj argn » 29 May 2019, 00:38

Longines conguest heritage ve seiko presage :( omega ya bütçe oldular ama onlarda olsaydı keşke diyorum bazen...
Kullanıcı avatarı
argn

Mesaj ermansire » 29 May 2019, 01:14

sub no date eski kasa, takasa verdim ertesi gün pişman oldum, fiyatı da ikiye katlandı aksi gibi.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj moy » 29 May 2019, 10:19

Ben sattığım yada verdiğim hiç bir ürünün arkasından çok şükür pişman olmadım umarım bundan sonrada olmam.
Tabiki bunun temelinde ihtiyaç dahilinde elden çıkartmadığım için olabilir.
Ben sürekli aynı ürünün yenisini kulanan insanlara şaşırıyorum örnek vermek gerekirse babam 2000 yılından beri e serisi kullanıcısı 4. e serisini kullanıyor ne audi ne bmw asla dönüp bakmıyor başka bir arkadaşım 5. Audi a3 ünü aldı yeni kasası çıksın bunu satar onu alırım diyor.
Bende aksine farklı markaların farklı kasa tiplerini kullanmayı seviyorum sırası ile kullandığım kasa tipleri hb, sedan, cupe, hot hatch, cabrio. Bundan sonra kısmet olursa sırada orta boy suv sonra büyük boy suv var :lol:
Saatlerimde de aynı şekilde dress, chrono, diver olarak gidiyor peşine bir pilot istiyorum mesela :lol:
tag day-date i satarsam yerine Zenith el premiro alırım yada omega po yu satarsam sub date düşünürüm. 2-3 tane ayn tarz saati ilde tutmak beni pek mutlu etmez.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj payday3d » 13 Haz 2019, 16:38

moy yazdı:Ben sattığım yada verdiğim hiç bir ürünün arkasından çok şükür pişman olmadım umarım bundan sonrada olmam.
Tabiki bunun temelinde ihtiyaç dahilinde elden çıkartmadığım için olabilir.
Ben sürekli aynı ürünün yenisini kulanan insanlara şaşırıyorum örnek vermek gerekirse babam 2000 yılından beri e serisi kullanıcısı 4. e serisini kullanıyor ne audi ne bmw asla dönüp bakmıyor başka bir arkadaşım 5. Audi a3 ünü aldı yeni kasası çıksın bunu satar onu alırım diyor.
Bende aksine farklı markaların farklı kasa tiplerini kullanmayı seviyorum sırası ile kullandığım kasa tipleri hb, sedan, cupe, hot hatch, cabrio. Bundan sonra kısmet olursa sırada orta boy suv sonra büyük boy suv var :lol:
Saatlerimde de aynı şekilde dress, chrono, diver olarak gidiyor peşine bir pilot istiyorum mesela :lol:
tag day-date i satarsam yerine Zenith el premiro alırım yada omega po yu satarsam sub date düşünürüm. 2-3 tane ayn tarz saati ilde tutmak beni pek mutlu etmez.

Dediklerinize katılıyorum. Mesela bu siteye ilk üye olduğumda diver kavramını tanıyınca ve bu kadar çok diver muhabbetini görünce nasıl tipsiz saatler ne var ki bunlarda bu kadar diyordum. Sonra bir flaş patladı, çok hoşuma gitmeye başladı bir anda diver almalıyım moduna girdim ve sonrasında aldım. Ha şu anda da çok fanatiği değilim ama ilk olumsuz bakış açımla arada çok fark var. Arabalarla ilgili de ben kendi klansmanımdan cevap vereyim :lol: araba alacağım zaman, bir Suzuki SX4 bir de Skoda Fabia da Fabia diye tutturmuştum başka araç almam diyordum. Öyleydi böyleydi, listeye pek koymadığım bir model olan Ford Fiesta denk geldi temizinden bir anda onu aldım ve gayet memnunum araçtan. Şimdi Fabia'ya baktığımda dümdüz bir tasarım geliyor, niye o kadar tutturmuşum anlamıyorum. İnsanlarınki artık takıntı mı yoksa belli bir düzen ve güven hissiyatından mı bilemiyorum. Artık illa bir marka ya da tarza değişmez şekilde çok da bağlı kalmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
payday3d

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 194 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners