Mandos yazd覺:Ben amil Saat ile bir sorun yaamad覺m hatta ekstra kutu istedim Orient g繹nderemeyiz say覺l覺 geliyor ama farkl覺 g繹nderelim demilerdi. Ben n11de hem kendi isimleriyle hem baka isimle bulunma sebeplerini anlamad覺m ama. Fatura da bambaka isimle gelmi hatta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fenomen Saati bu aralar hem kendi sayfas覺ndan hem de N11, Hepsiburada gibi e-ticaret platformlar覺ndan takip ediyorum.
Kendi web sayfas覺nda "r羹nlerimizi resmi T羹rkiye distrib羹t繹rlerinden almaktay覺z. 2 y覺l garantili, orijinal kutulu ve fatural覺 bir ekilde 羹r羹n g繹nderimi yapmaktay覺z." eklinde bir ibare var.
Yani yukar覺daki saati satan Fenomen Saat, kendisi amil Saat'ten alm覺 oluyor diye anl覺yorum. Sorun 癟覺karsa burada muhattap amil Saat deil. Ayr覺ca e-ticaret platformunda sat覺c覺n覺n amil Saat olmamas覺n覺 da a癟覺kl覺yor.
Ben amil Saat'ten yak覺n zamanda Seiko saat ald覺m. r羹n orijinal kutusunda, jelatini a癟覺lmam覺 vaziyette geldi. Garanti kitap癟覺覺 Ayd覺n Saat damgal覺yd覺. 襤mza tarih vs. vard覺. Sadece Seiko garanti kart覺 yoktu ama zaten garanti kitap癟覺覺 AD imzal覺 olduundan 2sinin birden gelmesini beklemiyordum.