sieger yazdı:yagizbasoglu yazdı:sieger yazdı:valla hocam verebilecegim en iyi oneri su olur. Atiyorum aklinizdaki 36mm explorer, ama o kadar paraniz yok, tudor 36 aldiniz, bunu asla yapmayin, cunku aklinizda hep kalacak, daha cok bekleyin daha cok biriktirin ve cidden istediginiz saati alin.
Ya ne yalan söyliyim,bb bence explorerdan daha güzel gözüküyor.Ama geçen bir arkadaşıma görünüş olarak fikrini sorduğumda,tudor gömlek markası değil mi ya dedi,o an kahroldum,bütün moralim gitti
yok hocam bunu asla dusunmeyin, cok uzun sure explorer 36mm kullandim, bana gelip, bu muymus rolex dumduz saat iste diyen bile cok oldu. Sayet sizin begendiginiz bb36 ise, dusunmeyin derim, saati siz kullanacaksiniz sonucta, sizi tatmin etmesi onemli, baskalarinin begenmesini istiyorsaniz zaten isiniz cok zor, en iyi saate bile en sacma yorumu yapacaklardir.
tamamen haklısınız o konuda,ama keşke biraz daha prestijli bir marka olsaydı,ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu arada 36 explorerı türkiyede nerde,nasıl fiyatlara temin edebilirim bir fikriniz var mı ?