TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Mesaj Magneto » 08 Mar 2011, 20:57

drk yazd覺:Eer bir sorunu yoksa 5100$ kullan覺lmam覺 fifty fathoms i癟in inan覺lmaz ucuz bir rakam. Ama a癟覺k art覺rma ve ve sadece amerikaya g繹nderim yap覺yor sat覺c覺.

a癟覺k artt覺rmada olduuna dikkat etmedim a癟覺kcas覺 , zaten bana da fiyat覺 癟ok ii gelmitir.ama san覺r覺m 8000-9000$ dan kapat覺r o zaman ?
Saat = BlancPain
Kullan覺c覺 avatar覺
Magneto

Kay覺t: 04 Oca 2011, 19:47

Mesaj drk » 08 Mar 2011, 20:59

8000$ da fena bir rakam deil asl覺nda. u an temiz 2. elleri 7000-7500$ seviyesinde 癟羹nk羹. Ama kendisini ayr覺 bir severim, efsanedir benim g繹z羹mde, g繹r羹rseniz incelemenizi tavsiye ederim, dier b羹t羹n saatleri unutturabilme yetenei var. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Magneto » 08 Mar 2011, 21:06

drk yazd覺:8000$ da fena bir rakam deil asl覺nda. u an temiz 2. elleri 7000-7500$ seviyesinde 癟羹nk羹. Ama kendisini ayr覺 bir severim, efsanedir benim g繹z羹mde, g繹r羹rseniz incelemenizi tavsiye ederim, dier b羹t羹n saatleri unutturabilme yetenei var. :)

hayali bile g羹zel bu blancpain'in :super: , masaya koysalar bi rolex birde bunu ,2sinden biri senin deseler .rolexin d繹n羹p y羹z羹ne bile bakmam .BlancPain'in yeri 繹zel benim i癟in ama ula覺lmaz da ... :roll:
Saat = BlancPain
Kullan覺c覺 avatar覺
Magneto

Kay覺t: 04 Oca 2011, 19:47

Mesaj street » 08 Mar 2011, 23:11

hani nas覺l derler, lv resmen "top notch" bir saat, ancak ff yan覺nda o bile s繹n羹k kal覺yor, ikinci el ff fikrine benden +1.
Kullan覺c覺 avatar覺
street

Kay覺t: 09 ub 2011, 00:58

Mesaj bf109 » 09 Mar 2011, 01:32

Bal覺覺 daha yeni g繹r羹yorum ve b羹t羹n sayfalar覺 okuyamad覺m kusura bakmay覺n, tamamen fiyatlar覺ndan habersiz olarak bi 繹neride bulunaca覺m ''Zenith veya Eterna'n覺n'' modellerinide tercih edebilirsiniz eer yanl覺覺m varsa imdiden 繹z羹r dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
bf109

Kay覺t: 28 ub 2011, 22:13

Mesaj yasaral » 09 Mar 2011, 10:44

襤ki hafta sonra nihayet m羹nih havaal覺nda olucam ve ilk otomatik saatimi al覺cam. 襤lk olarak gmt 2 almaya 癟al覺aca覺m hatta kafamdaki fiyatlar覺 bulursam steel-gold da olabilir, siyah kadran ve alt覺n 癟ok 覺k duruyor. Internet sitesinde steel 6400 dolar, steel gold 9200 dolar, bu fiyatlara bulursam kolumda hangisini beenirsem onu al覺cam. Bence gmt 2 submarinere 癟ok benziyor, ayn覺 spor ve 覺k havay覺 veriyor. Hatta gmt 2 癟elik versiyonda bilezik ortas覺 parlak daha 覺k duruyor, fonksiyonellik olarak gmt kullan覺l覺. Tabi submariner daha suya dayan覺kl覺 ve daha 繹zel bir model ama koldaki durular覺 benzer. Bu arada datejust 2 steel-gold da yeterince 覺k ve spor bir saat, 8500 dolar, onu da deneyeceim. Bir de milgauss siyah kadrana bakaca覺m 5600 dolar, belki submariner de bir denerim koluma 7000 dolar. 11-12 bin TL fiyat aral覺覺na giren bu saatler bence de hem 繹m羹rl羹k hem de fiyatlar覺n覺n kar覺l覺覺n覺 veren saatler. Internet fiyatlar覺n覺 bulursam mutlaka bir rolex ile t羹rkiye d繹nmek istiyorum. 襤te burada deerini 癟ok kaybetmemesi 癟ok 繹nemli, eer saatte bekledimi bulamazsam, ya da clk'n覺n dedii gibi s覺k覺l覺rsam, 癟ok birley kaybetmeden elden 癟覺karmay覺 d羹羹n羹r羹m, ger癟i rolexi bir takt覺ktan sonra 癟覺karmak isteyeceimi snam覺yorum.

Eer rolex fiyatlar覺 bekledimden fazla olursa 3000 dolar civar覺nda bir planet ocean yada carrera 16 gold-steel almay覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
yasaral

Kay覺t: 22 Ara 2010, 10:50

Mesaj Clk » 09 Mar 2011, 12:17

Hevesini kirmak istemem ama M羹nich havaalaninda bu fiyatlara bahsettigin saatleri bulman imkansiz.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Cinman » 09 Mar 2011, 12:36

yasaral yazd覺:襤ki hafta sonra nihayet m羹nih havaal覺nda olucam ve ilk otomatik saatimi al覺cam. 襤lk olarak gmt 2 almaya 癟al覺aca覺m hatta kafamdaki fiyatlar覺 bulursam steel-gold da olabilir, siyah kadran ve alt覺n 癟ok 覺k duruyor. Internet sitesinde steel 6400 dolar, steel gold 9200 dolar, bu fiyatlara bulursam kolumda hangisini beenirsem onu al覺cam. Bence gmt 2 submarinere 癟ok benziyor, ayn覺 spor ve 覺k havay覺 veriyor. Hatta gmt 2 癟elik versiyonda bilezik ortas覺 parlak daha 覺k duruyor, fonksiyonellik olarak gmt kullan覺l覺. Tabi submariner daha suya dayan覺kl覺 ve daha 繹zel bir model ama koldaki durular覺 benzer. Bu arada datejust 2 steel-gold da yeterince 覺k ve spor bir saat, 8500 dolar, onu da deneyeceim. Bir de milgauss siyah kadrana bakaca覺m 5600 dolar, belki submariner de bir denerim koluma 7000 dolar. 11-12 bin TL fiyat aral覺覺na giren bu saatler bence de hem 繹m羹rl羹k hem de fiyatlar覺n覺n kar覺l覺覺n覺 veren saatler. Internet fiyatlar覺n覺 bulursam mutlaka bir rolex ile t羹rkiye d繹nmek istiyorum. 襤te burada deerini 癟ok kaybetmemesi 癟ok 繹nemli, eer saatte bekledimi bulamazsam, ya da clk'n覺n dedii gibi s覺k覺l覺rsam, 癟ok birley kaybetmeden elden 癟覺karmay覺 d羹羹n羹r羹m, ger癟i rolexi bir takt覺ktan sonra 癟覺karmak isteyeceimi snam覺yorum.

Eer rolex fiyatlar覺 bekledimden fazla olursa 3000 dolar civar覺nda bir planet ocean yada carrera 16 gold-steel almay覺 d羹羹n羹yorum.

munih havaliman覺nda rolex yok
tek bir sat覺c覺 var
癟ok model var
ama rolex yok
omega mevcut
union mevcut
tag heuer mevcut
maurice lacroix
gucci
guess
frederic constant
swiss army
victorinox
gibi marka modeller mevcut
10 bin dolar 羹st羹 model pek yok m羹nih havaliman覺nda
i癟 hatlar girideki LOOK daha 癟ok modele sahip
d覺 hatlar LOOK maazas覺 daha az model var
Kullan覺c覺 avatar覺
Cinman

Kay覺t: 24 Tem 2010, 12:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners