yasaral yazd覺:襤ki hafta sonra nihayet m羹nih havaal覺nda olucam ve ilk otomatik saatimi al覺cam. 襤lk olarak gmt 2 almaya 癟al覺aca覺m hatta kafamdaki fiyatlar覺 bulursam steel-gold da olabilir, siyah kadran ve alt覺n 癟ok 覺k duruyor. Internet sitesinde steel 6400 dolar, steel gold 9200 dolar, bu fiyatlara bulursam kolumda hangisini beenirsem onu al覺cam. Bence gmt 2 submarinere 癟ok benziyor, ayn覺 spor ve 覺k havay覺 veriyor. Hatta gmt 2 癟elik versiyonda bilezik ortas覺 parlak daha 覺k duruyor, fonksiyonellik olarak gmt kullan覺l覺. Tabi submariner daha suya dayan覺kl覺 ve daha 繹zel bir model ama koldaki durular覺 benzer. Bu arada datejust 2 steel-gold da yeterince 覺k ve spor bir saat, 8500 dolar, onu da deneyeceim. Bir de milgauss siyah kadrana bakaca覺m 5600 dolar, belki submariner de bir denerim koluma 7000 dolar. 11-12 bin TL fiyat aral覺覺na giren bu saatler bence de hem 繹m羹rl羹k hem de fiyatlar覺n覺n kar覺l覺覺n覺 veren saatler. Internet fiyatlar覺n覺 bulursam mutlaka bir rolex ile t羹rkiye d繹nmek istiyorum. 襤te burada deerini 癟ok kaybetmemesi 癟ok 繹nemli, eer saatte bekledimi bulamazsam, ya da clk'n覺n dedii gibi s覺k覺l覺rsam, 癟ok birley kaybetmeden elden 癟覺karmay覺 d羹羹n羹r羹m, ger癟i rolexi bir takt覺ktan sonra 癟覺karmak isteyeceimi snam覺yorum.
Eer rolex fiyatlar覺 bekledimden fazla olursa 3000 dolar civar覺nda bir planet ocean yada carrera 16 gold-steel almay覺 d羹羹n羹yorum.
munih havaliman覺nda rolex yok
tek bir sat覺c覺 var
癟ok model var
ama rolex yok
omega mevcut
union mevcut
tag heuer mevcut
maurice lacroix
gucci
guess
frederic constant
swiss army