Aramıza bu zarif model ile hoş geldin. Kayışı da artısı:-)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürlernyzozan yazdı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Sabah akşam (AM / PM) ayarını 12 saat ileri alarak yapın. Örnek olarak sabah saatlerinde olduğunuz bir anda, tarih gerideyse 12 saat ileri alarak doğru tarihe getirin. Bu şekilde öğle 12 de günün değişmesi sorununu aşarsiniz.fasakasa yazdı:Teşekkürlernyzozan yazdı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Bu arada saatin tarihini ne zaman ayarlamam gerekiyor tam olarak düzene oturması için? Ya ileride oluyor ya geride tutturamadım bir türlü![]()
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarih yerine saati ileri almak gerekiyor yani, teşekkürler deniyorumcopycat yazdı:Sabah akşam (AM / PM) ayarını 12 saat ileri alarak yapın. Örnek olarak sabah saatlerinde olduğunuz bir anda, tarih gerideyse 12 saat ileri alarak doğru tarihe getirin. Bu şekilde öğle 12 de günün değişmesi sorununu aşarsiniz.fasakasa yazdı:Teşekkürlernyzozan yazdı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Bu arada saatin tarihini ne zaman ayarlamam gerekiyor tam olarak düzene oturması için? Ya ileride oluyor ya geride tutturamadım bir türlü![]()
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarih yerine saati ileri almak gerekiyor yani, teşekkürler deniyorumcopycat yazdı:Sabah akşam (AM / PM) ayarını 12 saat ileri alarak yapın. Örnek olarak sabah saatlerinde olduğunuz bir anda, tarih gerideyse 12 saat ileri alarak doğru tarihe getirin. Bu şekilde öğle 12 de günün değişmesi sorununu aşarsiniz.fasakasa yazdı:Teşekkürlernyzozan yazdı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir
|