TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Lancester Italy Markas覺 Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Lancester Italy Markas覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj razz » 08 Mar 2011, 13:44

merttt35; 羹enmeden vermisin linkleri ben de 羹enmeden tek tek bakt覺m.. :D
Nautica BFC Chrono OK, dierleri " no go..! "
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Frax » 08 Mar 2011, 13:59

Ben de CK ya olabilir dierlerine no go...! diyorum. stelik buradaki baz覺 markalar tamamen 癟in mal覺 ve "fiyakal覺" isimlerle sat覺lan markalar. Bu kadar derinlere inmeye gerek yok duyulmu markalara y繹nel merttt35 :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj merttt35 » 08 Mar 2011, 13:59

clk yazd覺:Bak demek istiyorum yazdim ama demedim. B繹ylelikle seni kurbanlik olarak forum ahalisinin 繹n羹ne atmis oldum :) Cik bakalim simdi isin icerisinden :D

Bende dedim ya 癟繹mezim diye yava yava 繹rencez art覺k :D
Kullan覺c覺 avatar覺
merttt35

Kay覺t: 01 Mar 2011, 13:21

Mesaj merttt35 » 08 Mar 2011, 14:11

Frax1 yazd覺:Ben de CK ya olabilir dierlerine no go...! diyorum. stelik buradaki baz覺 markalar tamamen 癟in mal覺 ve "fiyakal覺" isimlerle sat覺lan markalar. Bu kadar derinlere inmeye gerek yok duyulmu markalara y繹nel merttt35 :)

Sevgili Frax1
Yorum i癟in teekk羹rler ancak vermi olduum linkte 癟in mal覺 olma ihitmali olan 2 marka var onlarda Tremont ve RalfTech..ekilleri ho olduundan vermitim linkini(ayr覺ca onlar bile Seiko 5lerden kan覺mca daha cazip duracakt覺r kolda).Dier markalar覺n tamam覺(hepsi saat sekt繹r羹nde olmasada)bilinen ve kaliteli markalar.
Eer Ingersoll'u kastettiysen oda bir 襤ngiliz saat 羹reticisi(http://www.ingersoll-watches.co.uk/)

Keneth Cole-Tommy Hifiger zaten k覺yafet markas覺 ve g羹nl羹k tak覺lacak saatlerde tercih edilebilir diye d羹羹n羹yorum.Yanl覺 hat覺rlam覺yorsam dier markalar Nautica-Haurex-Armani-Timex-Calvin Klein-Fossil gibi bilinen markalar..Ayr覺ca Pulsar by Seiko ve Citizen 覺nda bu fiyat aral覺覺nda 癟ok modeli var tasar覺m覺 olduk癟a ho duran.
Kullan覺c覺 avatar覺
merttt35

Mesaj Bond » 08 Mar 2011, 14:20

Lancasteri ge癟iyorum zevk meselesidir ama italyan markalar覺nda orta/羹st markalar d覺覺nda birka癟 tane 羹retimi nispeten kaliteli, uygun fiyatl覺 ve Quartz/Automatic Swiss mekanizmalar kullanan marka mevcut. Mondia ve Momo Design gibi, bu saatler italyadaki fabrikada 羹retiliyor. Birka癟 tanede butik marka mevcut ama y羹ksek fiyatl覺d覺r.

Dier y羹klemi olduun linkteki modeller i癟inde dizayn olarak 癟ekici saatler olsada 癟ou malzeme kalitesi olarak sana uzun y覺llar hizmet etmez. Daha 癟ok moda markalar覺, ayr覺ca san覺r覺m bunlarda Seiko'nun alt modelleri kadar 10 kiiden 7 sinde g繹r羹lebilecek saatler. Al覺p kullan覺lmaz m覺? Kullan覺labilir ama bu senin tercihlerine kalm覺 birey.

Design olarak senin isteklerini kar覺larm覺 bilemiyorum ama uygun fiyatl覺 ve kaliteli swiss made saat istiyorsan alternatiflerin 癟ok fazla olmamakla beraber baz覺 markalar mevcut. Hem Quartz hem Automatic olarak. Elbette biraz b羹t癟eni biraz y羹kseltmen gerekecektir, aralar覺nda design olarak sana yak覺n baz覺 modellerde bulabilirsin. Bu markalar forumda bir 癟ok konuda konuuldu, mesajlar覺 okuduk癟a konulara daha hakim olabilirsin.

*Ekleme: Son mesaj覺n覺 g繹nderirken g繹rd羹m, belirttiin markalar覺n hemen hemen tamam覺 in 羹retimi. Marka Amerikan yada 襤talyan olabilir ama 羹retim yerleri Asyad覺r 癟ounun. Bu bilgilere konulardan ulaacaks覺n zaten okuduk癟a.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Archezia » 08 Mar 2011, 14:24

Bence "Seiko 5-edifice falan al bukadar para vereceine" :D Tavsiye konusunda da zaten forumu okumusun, bir fikir olumutur. Bu tarz saatleri biz forum olarak pek tavsiye etmiyoruz (: Nedeni de dediin gibi ayn覺 fiyatlara daha 癟irkin yada az g繹sterili olsalar da daha g羹zel saatlerin bulunmas覺. Ama g繹r羹n羹m羹 benim i癟in daha 繹nemli diyorsan tabiki bunlardan birini alman daha mant覺kl覺 g繹z羹k羹yor. Razz'覺n beendii Nautica'y覺 ben de beendim, g羹zel saat. CK ise san覺r覺m swiss diye tavsiye edildi, ona da kat覺l覺yorum. Ama dierlerini salla (:

Seiko 5'lerden de 繹zellikle k羹癟羹k militaryler -birini almak 羹zere olsam da- k羹癟羹k 癟ap覺ndan ve 繹zellikle 繹n y羹z羹ndeki 癟eliin kaplamas覺ndan dolay覺(art覺k ne kaplamas覺 bilmiyorum) hakikaten biraz k繹t羹 gibi duruyor. Ama k羹癟羹k arkadalar覺(mesela Frax) mekanik saatlere al覺t覺rmak i癟in bence ideal. 42mm olanlar覺 denedim g羹zel duruyorlar ama k羹癟羹kleri canl覺 canl覺 g繹rmedim hi癟. Mlm'nin koyduu fotoraflarda g羹zel duruyordu. Eer al覺rsam ben de bir tak覺p bakaca覺m nas覺lm覺...

Edit : Forum bu aralar ne youn oldu ya. Yaz覺yorum g繹ndere bas覺yorum. Sonra bi bak覺yorum gitmemi 癟羹nk羹 arada bakas覺 bieyler yazm覺. Sonra tekrar bas覺yorum baka sekmeye ge癟iyorum tekrar geriye d繹n羹yorum yine gitmemi, biri daha yazm覺. Maallah...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj Archezia » 08 Mar 2011, 14:29

Bond yazd覺:*Ekleme: Son mesaj覺n覺 g繹nderirken g繹rd羹m, belirttiin markalar覺n hemen hemen tamam覺 in 羹retimi. Marka Amerikan yada 襤talyan olabilir ama 羹retim yerleri Asyad覺r 癟ounun. Bu bilgilere konulardan ulaacaks覺n zaten okuduk癟a.

Ben k覺saca "svs" markalar覺 diyorum o markalara.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj merttt35 » 08 Mar 2011, 14:48

Sevgili Bond,

in mal覺 denince bende mushroom brand tarz覺 saatlerden bahsedildi sand覺m o konuda hakl覺s覺n bu anlamda yanl覺 bir cevap verdiysem Frax1 dende 繹z羹r dilerim.

Gelelim inde 羹retilmesi konusuna;bildiiniz gibi bu sayd覺覺m覺z markalar(dkny-nautica-guess-armani..vs)d羹nya modas覺na y繹n veren holdinglemi ve borsada hisseleri olan markalard覺r.S覺rf inde 羹retim yapt覺rmalar覺 bu markalar覺n kesinlikle kalitesiz saat 羹rettii anlam覺na gelmez.B羹t羹n d羹nyaca marka deeri ve imaj覺 ta覺yan isimlerin 羹retim standartlar覺 vard覺r ve mal nerede 羹retilirse 羹retilsin bu standartlara uyulur aksi halde markan覺n imaj覺 zarar g繹r羹r.(ayr覺ca etraf覺mda bu markalar覺 kullanan ve k覺sa s羹rede bozulan imdiye kadar kimseyi duyduumu hat覺rlam覺yorum)

Benim fikrime g繹re yayg覺n bir yanl覺覺n i癟ine d羹mekteyiz;Rolex-Panerai-Tag Heuer-Ulysse Nardin-Pathek Philippe ve bunlar gibi hi-end kalite mekanizma ve saat 羹reten veya kendi 羹retim tesisleri olan firmalarla bahsettiim firmalar覺 kalite y繹n羹nden k覺yaslamak.Veya dierlerine kalitesiz demek!Tabii ki kaliteli otomatik bir mekanizma ile bilinen bir tasar覺mc覺 firmas覺n覺n 羹rettii g繹rsellie dayal覺 羹r羹n羹 kar覺lat覺rmak haks覺zl覺k.羹nk羹 elma-armut teorisine ayk覺r覺 :lol:

Nas覺l ki receiver+dvd playerl覺 Denon veya Jamo ev sinema sistemi kaliteliyse dahili amfili Philips marka ev sinema sistemide kalitelidir.

Saat konusunda devreye giren bence 繹nce g繹z zevki daha sonrada b羹t癟edir.
Kullan覺c覺 avatar覺
merttt35

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ahmetozturk, Hellhound, Heyea, kalbaysali, ringrang ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners