TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex'lerdeki Cyclopları Sevmeyenler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex'lerdeki Cyclopları Sevmeyenler

Mesaj razz » 08 Mar 2011, 11:43

Deneye karşı değilim Bond.. Deney yoksa öğrenemeyiz elbet ( Hababam Sınıfı - Şevket Altuğ :D ) Ama gözünü seveyim ya; bu saatlere yapılır mı bu..? Hani illa ki içinde bir sadizm var, birşeyler yapmak istiyorsun, bak merttt35 arkadaşımız 10 numara saat söylemiş bu işler için; Lancaster Italy..

Al bu saati 100 USD.. Sonra eziyet mi etmek geliyor içinden.. Sky is the limit.. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Frax » 08 Mar 2011, 11:46

Burada hemen sorumu sormak istiyorum. Diyelim saati çok beğendik ama büyüteci istemiyoruz. O zaman Rolex bize tamamdır abi nasıl istersen diyerek düz cam takıyor mu yoksa bu vatandaş gibi farklı yollar denememiz için bizi sınıyor mu :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj razz » 08 Mar 2011, 11:47

NOT: Saatle denize/havuza girmeye bayılır ve her fırsatta yaparım.. İncelemelerimde de belirtirim özellikle.. Hatta hemen bir de alıntı yapalım;
Keza bendeniz kolundaki saatle denize/havuza girme kararını saatin maddi değeri değil üreticinin verdiği spektler doğrultusunda veren “ normal ve akıl/fikir sahibi “ bir zat olarak

Read more: viewtopic.php?f=13&t=4231&hilit=ulysse#ixzz1FzoB2OyH
:thumbup:
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 08 Mar 2011, 11:49

Frax1 yazdı:Burada hemen sorumu sormak istiyorum. Diyelim saati çok beğendik ama büyüteci istemiyoruz. O zaman Rolex bize tamamdır abi nasıl istersen diyerek düz cam takıyor mu yoksa bu vatandaş gibi farklı yollar denememiz için bizi sınıyor mu :)

TR'deki servislerin böyle bir işe kalkışacağını zannetmiyorum ama USA'deki servislerin bazıları ısıl işlem uygulayarak o büyüteci söküyor talep edilirse..
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Frax » 08 Mar 2011, 11:54

Bilgi için teşekkürler sayın razz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 08 Mar 2011, 12:12

Linkle kurtardın :) Ama ben zaten sana demedim kitle derken, senin kullandığını biliyorum havuzda denizde. :thumbup: Kullanmayanda kullanmaz orasına kendilerini ilgilendirir, o işin esprisi.

Demek istediğim zaten spektler doğrultusunda olan testler, bence yapılabilir. Misal Ball Engineer Hydrocarbon saatim olsa ve firma -40 Celcius dereceye kadar dayanıklı diye satıyorsa, o saati test amaçlıda olsa - 40'lara kadar zorlamak olasıdır kullanıcısı olarak.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 08 Mar 2011, 12:37

bond tam m16 gıbısın yanı -40 lar falan ...... :P pekı oldukı saat patladı catladı nasıl ızah edeceksınız adam demıyecekmı ıkametgah Tr sıcaklık kutup ne ıs dıye kasıt var kasıtlı kullanım arızası:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 08 Mar 2011, 13:09

Kasap olarak büyük dondurucu odada çalışıyoruz yada dondurulmuş gıda sektöründeyiz deriz. İlerde test yaparsak buluruz birşeyler :D

Sorma zaten dışarısı full kar bu konu tamda gününde gündeme geldi :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners