TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Classic Date vs. Victorinox Inox?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Classic Date vs. Victorinox Inox?

Mesaj Umutt » 24 Nis 2019, 21:20

Victorinox’un en alınası modellerinden biri ama ben yine de çelik bilezikli bir Oris Aquis’ i tercih ederdim, hem genel kalite hissiyatı ve hem de marka gücü açısından.

Ayrıca tüm modern detaylarına karşılık Aquis kasasının, tool watch vasfını koruyan, zamansız bir tasarım olduğunu düşünüyorum.

Edit: İnox, diver olduğu için, Classic Date’i ringe hiç sokmadan diskalifiye ettim, spor saat aranıyorsa bu karşılaştırmada hiç şansı yok zaten..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Re: Oris Classic Date vs. Victorinox Inox?

Mesaj Ankthas » 24 Nis 2019, 21:48

Ben Inox'ları çok beğeniyorum ama boyut 43mm, denemek lazım kolda.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj danny1538 » 24 Nis 2019, 21:55

Denedim, boyutu benim bileğim için ideal. Ama Victorinox için 4000 TL düşündürtmüyor değil.
Kullanıcı avatarı
danny1538

Mesaj kiwi21 » 24 Nis 2019, 22:31

Butce sikintisi yoksa -ki sub ve monaco- olmadigini dusunduruyor, ayrica gozden 4000 civari mebla cikarildiysa x bi markaya y tutar verilir mi diye dusunmemek lazim "bence". Saati bileginize taktiginizda size iyi hissettiriyorsa ve ihtiyaclariniza karsilik veriyorsa o sizin icin dogru saattir.

Anlattiklariniza ve ailedeki ihtiyaca bakarak benim oyum victorinox'tan yana olurdu. Simdiden hayirlisi olsun, saglikla kullanilsin :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj raven » 24 Nis 2019, 22:37

Bence değerlendirmeyi görsellik ve mekanizma yönünden değerlendirin. Ayrıca başka markaların benzer modelleri var. Onlara da baksanız iyi olur.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Shams » 24 Nis 2019, 23:09

Victorinox u boşver demeye girdim ama harika saatmiş.

Sadece görsel olarak yorum yapmak gerekirse açık ara Victorinox

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Shams

Mesaj danny1538 » 03 May 2019, 14:15

Herkese önerileri için teşekkürler. Tam kararımı vermiş ve Victorinox'un daha önce linkini paylaştığım modelini alacakken distribütörün azizliğine uğradım. Bana 4000TL fiyat verdikleri saatin o olmadığını ve benim istediğim modelin zaten Türkiye'ye giriş yapmadığını iddia ettiler. Biraz araştırmadan sonra o modelin gerçekten Türkiye'de henüz satışa sunulmadığını öğrendim ama bana getirtebileceklerini söyledikleri konusunda hala ısrarcıyım :x

Mecburen bu modelden şimdilik vazgeçiyorum ama professional diver modeline de gözüm kaymıyor değil. Aşağıda paylaştığım model konusunundaki görüşleriniz acaba ne olur?

https://www.kosovalisaat.com/urun/victorinox-241734/
Kullanıcı avatarı
danny1538

Mesaj Ankthas » 03 May 2019, 14:25

danny1538 yazdı:Herkese önerileri için teşekkürler. Tam kararımı vermiş ve Victorinox'un daha önce linkini paylaştığım modelini alacakken distribütörün azizliğine uğradım. Bana 4000TL fiyat verdikleri saatin o olmadığını ve benim istediğim modelin zaten Türkiye'ye giriş yapmadığını iddia ettiler. Biraz araştırmadan sonra o modelin gerçekten Türkiye'de henüz satışa sunulmadığını öğrendim ama bana getirtebileceklerini söyledikleri konusunda hala ısrarcıyım :x

Mecburen bu modelden şimdilik vazgeçiyorum ama professional diver modeline de gözüm kaymıyor değil. Aşağıda paylaştığım model konusunundaki görüşleriniz acaba ne olur?

https://www.kosovalisaat.com/urun/victorinox-241734/

Bu model pilli hocam. Bence bekleyip otomatik versiyonunu alın sizin bulduğunuz clou de paris'li Inox daha güzeldi :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners