TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Mesaj Frax » 07 Mar 2011, 20:25

Submariner 14060M deer kaybetmez kabul. Submariner LV belki kazand覺r覺r bile bu da kabul ama art覺k u malum marka yerine deiim tercih edecek birileri olamaz m覺 bu forumda? IWC bile farkl覺l覺k say覺lacak neredeyse :)

Benim oyum Glash羹tte'den yana. Submariner her yerde bulunur g羹n羹n birinde al覺n覺r boverelim :)

ResimResim
ResimResim
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Emre » 07 Mar 2011, 20:37

Bence de 2fast4u :) Alternatif olan bi suru dealer buldum sonra, hem de tourneau'dan daha eskiden oralarda olan dealer'lar. Cok iyi oldu.

deccoali, guzel bi Rolex'le basla sen en temizi :) clk gibi Rolex'le devam edersin belki sonra :)

Plase IWC Portuguese veya

Resim

yurt disindan alinacaksa Jaeger-LeCoultre Master Calendar derim.

Resim
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj asymptote » 07 Mar 2011, 20:44

1- IWC Portugieser Chronograph
siz karar覺n覺z覺 vermisiniz asl覺nda, birinci s覺raya al覺nacak saati yazm覺s覺n覺z:)
ben olsam 12 bin liraya hi癟 d羹羹nmem bu saati al覺rd覺m.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj street » 07 Mar 2011, 21:06

S覺f覺r saat al覺rsan覺z ve ilerde satmak isterseniz 癟ok ciddi zararlara haz覺r olman覺z laz覺m, onun i癟in benim size 繹nerim u anki s覺f覺r liste fiyat覺n覺n yar覺 fiyat覺na 羹st羹nde 癟izik dahi olmayan 2. el bir saat alman覺zd覺r, bunun i癟in biraz dolaman覺z gerekir ama en uygunu bence bu.
O zaman istediiniz modelin istediiniz markas覺na y繹nelebilirsiniz.

Yok ben s覺f覺r al覺cam diyorsan覺z ille, Submariner lv al覺n, amerika'da 10 bin lira gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
street

Kay覺t: 09 ub 2011, 00:58

Mesaj Archezia » 07 Mar 2011, 22:16

Frax1 yazd覺:Submariner 14060M deer kaybetmez kabul. Submariner LV belki kazand覺r覺r bile bu da kabul ama art覺k u malum marka yerine deiim tercih edecek birileri olamaz m覺 bu forumda? IWC bile farkl覺l覺k say覺lacak neredeyse :)

Benim oyum Glash羹tte'den yana. Submariner her yerde bulunur g羹n羹n birinde al覺n覺r boverelim :)

Adam覺m ya! Seninle bu GO ve Lange sevgimiz, bir de 羹st羹ne Hublot kar覺tl覺覺m覺z sevindirici. Go GO! Go Uzun Amet ve Oullar覺! Ben de Glash羹tte tavsiyemi sunay覺m. Panomaticlerden olabilir, mesela panomaticlunar. Hem kadran farkl覺 ve 癟ok g羹zel (Biraz Lange 1 an覺msat覺yor) hem de mekanizmas覺. Grande date de var. Bu saati al覺n, bu forumun kahraman覺 olun diyorum. Deiimin balang覺c覺 siz olun!
Resim
Resim
Resim
Resim
Linkte de lunar XL siyah覺 var : http://www.watchtalkforums.info/forums/official-glashuette-original-forum/44113.htm
JLC lere de bakmak laz覺m asl覺nda. Deil mi Frax?
En son Archezia taraf覺ndan 07 Mar 2011, 22:33 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj asymptote » 07 Mar 2011, 22:23

Archezia bu saatin fiyat覺 nedir?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Archezia » 07 Mar 2011, 22:32

asymptote yazd覺:Archezia bu saatin fiyat覺 nedir?

Linkini verdiim incelemede 11600 dolar denmi retail price olarak ama oradaki panomatic lunar XL. Jomashop, prestigetime gibi yerlerde retail 9900 yaz覺yor kendileri ise 7900 dolara sat覺yor. Al覺nacak olduktan sonra bulunur heralde istenilen fiyata. Hi癟 olmad覺 lunar yerine reserve, panomatic date falan al覺n覺r. Onlar biraz daha d羹羹kt羹r san覺r覺m.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj Clk » 07 Mar 2011, 22:46

Gercekten alinacak saat. 11600 USD liste fiyati, 9900 Internet fiyati, 7600 satis fiyati :D 4000 USD daha almadan gitti, birde alinca bir bu kadar daha kaybeder :D Farkli olmak icin gercekten g羹zel alternatif....

Almanya'da da durum farkli degil. 8550 Euro liste fiyati 7000 Euro altina Internet fiyatlari var. Aynen IWC Big Pilot gibi 12.000 Euro 羹zeri liste fiyati Internette 7500 Euro'ya almayani d繹vmeyip birde indirim veriyorlar :D

sadece bilgi olsun diye yaziyorum. Su an piyasada deger kaybetmeyen 3 marka var.

Marka: Rolex (celik modeller - Altin yada tasli modeller ciddi deger kaybediyor)
Marka: AP (RO ve ROO serileri gayet g羹zel fiyatlara alici buluyor diger modellerde ciddi deger kayiplari s繹z konusu)
Marka: Blancpain (Fifty Fathoms yine deger kaybetmeyen bir model)

A.Lange & S繹hne'nin bile 40.000 Euro'luk saatini kullanilmamis olarak 25.000 Euro yada kullanilmis olarak 18.000 Euro civarlarina bulmak m羹mk羹n.

Not: Kullanilmistan kastim 1-2 kere takilmis.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners