TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Mesaj deccoali » 07 Mar 2011, 15:45

merhaba arkadalar :)

saatlere olan ilgim yakla覺k 1 y覺l 繹nce balad覺. bir癟ounuz kadar bilgili ve konuya hakim olmasam da ge癟tiimiz haftalarda kefettiim forumunuz sayesinde saatler konusunudaki bilgi daarc覺覺m覺 genilettim ve 繹ncelikle b繹ylesi g羹zel, kaliteli payla覺mlar ve sohbetlerden 繹t羹r羹 size teekk羹r ediyorum.

繹n羹m羹zdeki aylarda kendime 癟ok g羹zel bir saat se癟me ans覺na sahibim. evladiyelik, ger癟ekten i癟ime sinecek bir saat istiyorum. baz覺 rakamlar覺 g繹zden 癟覺kartm覺ken olmuken daha g羹zel olsun diye kendimi daha da zorlay覺p 癟覺kabileceim en 羹st rakamlar 11bin 12bin TL civar覺. ama balang覺癟ta bu rakam 7-8bin TL idi.
akl覺mda imdilik 羹癟 model 繹nde gidiyor :
1- IWC Portugieser Chronograph
2- Breitling Navitimer (World olabilir belki)
3- Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17 (veya RS2)

burada fiyatlar aa覺ya doru s覺ralan覺yor. b羹t癟eyi zorlamaya deer mi yoksa i癟inizde ne gerek var 1. deil de 3. daha iyi( ya da onun kadar iyi) diyen var m覺? bu fiyatlara bana 繹nereceiniz neler var? 繹zellikle s覺f覺r alaca覺m bunu da belirteyim :)
imdiden teekk羹rler :)
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Re: En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Mesaj razz » 07 Mar 2011, 15:53

Bahsettiiniz rakam aral覺覺na 7000 CHF'nin biraz 羹zerinde kalan fiyat覺yla verebileceim en iyi tavsiye ( bence ) Rolex Submariner 14060M COSC olur..

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj deccoali » 07 Mar 2011, 16:00

繹nerin i癟in 癟ok teekk羹rler razz ger癟ekten harika bir saat :)
7000 CHF civar覺na bu saati maazadan alabilir miyim? 癟羹nk羹 benim de favorim hatta en 癟ok istediim rolex sub. idi fakat bu fiyatlara bulamad覺m.. eer nereden al覺nabilecei ile ilgili konular覺n forum i癟erisinde konuulmamas覺 gerekiyor ise sorumu yok say覺n, kendi imkanlar覺mla arat覺ray覺m?
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj drk » 07 Mar 2011, 16:02

Keke 1-2 ay 繹nce bu konu a癟覺lsayd覺. Bu fiyatlara, seramik bezelli submariner bile m羹mk羹nd羹 ama frank ald覺 ba覺n覺 gitti.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj deccoali » 07 Mar 2011, 16:04

iim gerei euro ve dolar覺 yak覺ndan takip ediyorum ancak isvi癟re frank覺n覺n tam ederine daha yeni bakmaya balad覺m :) merak ettim frank ne seviyelerdeydi birka癟 ay 繹nce?
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj drk » 07 Mar 2011, 16:14

Pardon yanl覺 s繹ylemiim, 3-4 ay olmas覺 gerekiyordu. Kas覺m 2010'da 1,42 seviyesini g繹rm羹t羹, u an 1,72'den ilem g繹r羹yor ayr覺ca l羹ks saatlerin y覺ll覺k olaan zamm覺 da fiyatlar覺 %7 kadar art覺rd覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj deccoali » 07 Mar 2011, 16:23

euroya paralel gitmi demek ki.. daha da dorusu bizim param覺z deer kaybetmi maalesef :(
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj Terasus » 07 Mar 2011, 18:12

Ge癟tiimiz Ocak ay覺nda Rolex Milgauss sordum, bilmem ka癟 bin isvi癟re frang覺 kar覺l覺覺 12bin k羹s羹r lira dediler. Bence kolunda denemelisin, muhteem birey :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hellhound, tt59 ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners