Cok havalı [emoji106]nzmokur yazdı:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok havalı [emoji106]nzmokur yazdı:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Acun'dan kelli bir türlü sevemedim şu güzelliği... Algı operasyonu bir nevi... [emoji39]nzmokur yazdı:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
simge0606 yazdı:Merhaba, akıllı saatlerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Çevremde çoğu kişi akıllı saat kullanıyor bende tissot veya seikodan bir saat almayı düşünüyordum kararsız kaldım
nzmokur yazdı:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Sahip olunca neden buna bu kadar para verdim diyordum.moy yazdı:nzmokur yazdı:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Her nekadar bu segmente çıktığımda tercihim olmıyacak bir marka olsada
önceden sahip olduğundan dolayı yakışır Nazım hocama diyorum [emoji106]
Adım sayar gibi ozellikleri cezbetsede gerçek saatin yerini tutması mümkün değil elbette. Birde radyasyon yayma endişesi taşıdığım için mesafeliydim. Dediginiz gibi otomatik saatlere yönelmek en mantıklısı olacak [emoji106]moy yazdı:simge0606 yazdı:Merhaba, akıllı saatlerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Çevremde çoğu kişi akıllı saat kullanıyor bende tissot veya seikodan bir saat almayı düşünüyordum kararsız kaldım
Akıllı saatin özelliklerin bir çoğu zaten telefonlarımızda varken hayatımıza neden şarj edilecek bir ürün daha sokalım ki ?
pili bitince tabiri caizse ölen dirilmesi için dışardan bir takviyeye ihtiyac duyan bişeye nasıl güvenelim ki.
Son otomatik saatimi 30 ocak 2018 de satın aldım. Aldığımdan beri kolumdan hiç çıkmadı yaklaşık 15 aydır bana hizmet veriyor [emoji106]
Bütçenize ve zevkinize uygun bir otomatik saat alın akan saniyenin tadını çıkartın.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: cemhk ve 42 misafir
|