TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türk Açık Artırma Sitelerindeki Seiko'ların Fiyat Farkları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gitti Gidiyor vb. Sitelerdeki Seiko'ların Fiyat Farkları

Mesaj durdor » 06 Mar 2011, 17:20

alan üyelerin çoğu sahte olduğunu anlamıyor,
kullanıcıları geçin, saatçilerin bir çoğu bile anlamıyor. komşumuz bir abi malum siteden 200 liraya sportura almış. almasaydın kesin sahtedir dedim, yok dedi saatçiye gösterdim orjinal dedi, bende ondan sonra onay verdim.
1 ay sonra karşılaştığımız zaman, saatin sahte çıktığını söyledi. alarmı birtürlü çalıştıramamış, sonra orjinal diyen saatçi kardeşimize götürmüş, oda çalıştıramamış. saati açınca anlaşılmış olay. içinden çıkan mekanizma alakasız birşey, kadranda kodu olan değil.
satıcı sahte saat sattığı halde, "ne güzel saat, orjinal ve süper ötesi" tarzında bir yorumu hanesine katmış oldu, bu yüzden yorumları çok önemsemeyin.
Kullanıcı avatarı
durdor

Mesaj Magneto » 07 Mar 2011, 04:22

GG den saat almak mı ,orada orjinal saat ne gezer
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj unimogs » 14 Mar 2011, 20:59

cevap biraz geç oldu ama...o kadar büyük fark varsa kesinlikle sahte...bende gittigidiyordan seiko'nun sna595 modelini aldım.orjinali arasında 400 tl fark vardı...o zaman 590 tl fiyatla almıştım...saati kontrol ettirdim.tamamen orjinal...bu tür sitelerden alışveriş yaparken satıcının profilini araştırmak gerekli
Kullanıcı avatarı
unimogs

Mesaj thefirst » 17 Mar 2011, 22:00

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-TITA ... ZZ31749126 ZZ31749126

http://urun.gittigidiyor.com/Orjinal-Se ... ZZ37457232 ZZ37457232

arkadaşlar tam kafaya koymuştum bu saatlerden birini alıcaktım ama sonra bi sorup soruşturayım dedim tam profesyonel işi bu forum çıktı karşıma... bu saatler benim bildiğim saatçi dükkanlarındaki versiyonlarından kat ve kat daha ucuz... bunun sebebi nedir? sahte mi bu saatler sahteyse nasıl anlarız? üstelik bunları satanlar hakkında da sayısız güvenilir yorumlar var...

bilgileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
thefirst

Mesaj brifing » 27 Mar 2011, 03:42

arkdaşlar sitenin birinden seiko velatura saat siparişi verdim..fakat aldığım adam bi çok bi müşterisi olan bi kişi(yani fake bi durum yok).
neyse sattığı saatlerin orj olduğu konusunda baya iddialı ürünlerinin hiç bi şekilde replicadır,refurbiashed,imitasyondur fln değil diyor fakat seiko meraklılıları bilirki o modeller trde 1bin tl üzeridir fakat ben bunun 3 te bir hatta dörtte bir fiyatına aldım..fakat orjinal olup olmadığı konusunda siz değerli forum üyelerine sormak istedim..yardımlarınızı bekliyorum..saygılarmla..
Resim

resim aldığım modeldir..temsilidir.
Kullanıcı avatarı
brifing

Mesaj drk » 27 Mar 2011, 04:31

Foruma hoşeldiniz. Saatiniz büyük ihtimalle sahte. Bahsettiğiniz durum daha önce forumda birkaç kez konuşuldu, arama kısmından ulaşabilirsiniz. Saatinizin fotoğrafını, yada ilana ait linki koyarsanız daha net birşeyler söylenebilir.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj brifing » 27 Mar 2011, 13:25

öncelikle konum neden silindi diye anlam veremedim fakat iletimi aratınca buldum :))
linki şu adamın 25 tane wardı velaturadan aynı gün içinde bitti sabah wardı akşama yoktu o oyuzden elinde olan bi başka seiko saati gösteriyim ordan kullanıcı yorumlarna ve diğer sattığı ürünlerede bakabiirsiniz..

Moderasyon: Sahte ürün satan site linki kaldırılmıştır
Kullanıcı avatarı
brifing

Mesaj alisaritas84 » 27 Mar 2011, 22:22

herkese merhaba.

gitiigidiyor dan seiko 5 saat almayı düşünüyorum. fakat imitasyon mu değil mi emin olamadım. çünkü amazonun kendi sitesinde de çok benzer bi fiyat vardı.

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-SNK6 ... ZZ30931140

http://www.amazon.com/Seiko-SNK669K-Aut ... 606&sr=8-1

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
alisaritas84

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners