TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Intra-Matic & Khaki Double Box Opening

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Double Box Opening

Mesaj Mandos » 31 Mar 2019, 14:17

sentez42 yazdı:Sniper olayı bence forumda belli modellere yönlendirme olduğundan psikoloji ona kayıyor ve genelde onlar tercih ediliyor. Tabii bu modellerin kendi fiyat aralıklarında genelde mantıklı tercihler olması da etkili. Her fiyat aralıklarında belli modellerin fan sayfası gibiyiz diyebilirim :lol:

Ülkemizde marka sayısı sınırlı. Markaların güzel saatleri de sınırlı. Yabancı forumdaki gibi çeşitlilik olamıyor maalesef. Arada farklı marka alanlar var ama hem ulaşımı zor hem fiyatı yüksek malum kur ve ekonomik koşullardan dolayı. Bir de ekonomik koşullardan dolayı insanlar maalesef 2.eli de düşünüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj nyzozan » 01 Nis 2019, 13:34

salguz yazdı:Mandos düşünmedim değil ama fiyatı biraz fazla onun yerine nomos yada yeni çıkan oris 65 çelik bronz alırım dedim.Bilmem yanlış mı düşündüm.

Panda için ne kadar dediler?
Kullanıcı avatarı
nyzozan

Mesaj slhgzl » 01 Nis 2019, 15:48

Fiyat sormadım ama liste fiyatı üzerinden kaba bir hesapla 9000 tl den aşağı alınmaz gibi geliyor.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj slhgzl » 01 Nis 2019, 15:51

Bu arada ikinci saat için fazla tahmin gelmedi.Ikinci saatimiz hamilton intra matic 38mm.Simdi ilk mesajı güncelleyip fotoları yükleyeceğim.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Hamilton Intra Matic H38455751 ve Khaki Field H69419363

Mesaj slhgzl » 01 Nis 2019, 16:07

Arkadaşlar saatimizin biri Hamilton Intra Matic 38mm. çaplı otomatik mekanizmaya sahip safir camlı deri kordonlu bir dress watch.Arka kapaktan mekanizmayı görebiliyorsunuz.Saatin kolda duruşu ve konforu çok iyi.Diğer saatimiz ise Hamilton Khaki Field bu saatimizde 38 mm.Kurmalı mekanizmaya sahip ve kanvas bir kayışla geliyor.Saatin camı safir.Arka kapağımız kapalı.Saatlerle birlikte bir de hediye çanta geldi.Sözü fazla uzatmadan fotoları yüklüyorum.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj danGerfuLL » 01 Nis 2019, 16:18

salguz yazdı:Arkadaşlar saatimizin biri Hamilton Intra Matic 38mm. çaplı otomatik mekanizmaya sahip safir camlı deri kordonlu bir dress watch.Arka kapaktan mekanizmayı görebiliyorsunuz.Saatin kolda duruşu ve konforu çok iyi.Diğer saatimiz ise Hamilton Khaki Field bu saatimizde 38 mm.Kurmalı mekanizmaya sahip ve kanvas bir kayışla geliyor.Saatin camı safir.Arka kapağımız kapalı.Saatlerle birlikte bir de hediye çanta geldi.Sözü fazla uzatmadan fotoları yüklüyorum.
Guzel zamanlar gostersin, gule gule kullanin.
Fotograflari bekliyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj slhgzl » 01 Nis 2019, 16:20

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com
ResimResim

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj cagatay1903 » 01 Nis 2019, 16:21

Tebrşkler. :champ:

Benimde gözüm fotolarda, yüklense de görsek))) derken yüklendi harika !!
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners