TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Big Crown 1917-Longines Legend heritage Diver

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris Big Crown 1917-Longines Legend heritage Diver

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:40

morningstar yazdı:Merhaba öncelikle foruma hoşgeldiniz.Guzel bir koleksiyonunuz var aikon benimde koleksiyona katmak istediğim saatlerden birisi.Sorunuza gelecek olursak ben bu ikisi arasından orisi alırdım bence daha estetik

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanıtınız için teşekkürler, bu kadar hızlı dönüş almayı beklemiyordum çok mutlu oldum. Aikonu da kesinlikle öneririm bence çok keyifli bir seri. Açıkçası beni almaya iten ilk neden royal oak benzerliği olmuştu fakat taktıkça daha da çok keyif almaya başladım.
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:44

kiwi21 yazdı:Öncelikle hoşgeldiniz. 21 yaşında, üniversite öğrencisi olarak oldukça iddialı ve zevkli bi başlangıç yapmışsınız saat hobisine.

Söyledğiniz iki model içinden koleksiyonunuzdaki diğer saatleri de düşünerek benim tercihim Longines'den yana olurdu :champ:

Kibar yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çeşitlilik için Longines daha mantıklı geliyor gerçekten fakat oris de limited edition olduğu için acaba zaman geçtikçe bulmam ne kadar zorlaşır diye düşünmekteyim.
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:50

Ankthas yazdı:
kiwi21 yazdı:Öncelikle hoşgeldiniz. 21 yaşında, üniversite öğrencisi olarak oldukça iddialı ve zevkli bi başlangıç yapmışsınız saat hobisine.

Söyledğiniz iki model içinden koleksiyonunuzdaki diğer saatleri de düşünerek benim tercihim Longines'den yana olurdu :champ:

Kıvanç hocamla bu sefer ihtilafa düştük, koleksiyonda iki adet diver olduğu için tercihim big crown'dan yana olurdu. Alternatif olarak pointer date de bakabilirsiniz:

Resim

Resim

Dönüşünüz ve öneriniz için teşekkürler. Pointer date benim de çok beğendiğim bir seri, özellikle yeni tanıtılan şarap rengi modeli. Fakat koleksiyonum şuan biraz kısır olduğu için öyle bir renk tercihini ileriye bırakıyorum. Her ne kadar diver olarak sınıflandırılsa da Longines -en azından bana göre- tipik diverlardan çok farklılaşıyor. Oris'in de tarzı ve tarihi çok ilgi çekici. Zor bir seçim :D
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:52

raven yazdı:LLD kendine has karizmatik bir saat ve bence her tarza uyar :thumbup:

Yanıtınız için teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:54

debra yazdı:. Resim

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanıtınız için teşekkürler. Benim de çok beğendiğim bir baselworld tanıtımı oldu. Fakat şu anki koleksiyonum biraz kısır olduğu için bu renk tercihi ileride bana daha uygun olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj Althor » 29 Mar 2019, 08:59

khef yazdı:Bilekler ince ise LLD yakışmayabilir. İki fotoğraf ile genç arkadaşımıza fikir verelim. :arrow:

Resim
Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ben de kanyon tevfik aydın'da ikisini yanyana koyup inceleme fırsatı buldum. (Bileklerim biraz kalın, sorun olacağını zannetmiyorum.) Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj azizkaya » 29 Mar 2019, 15:29

Hoşgeldiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj Ufkynl » 29 Mar 2019, 15:53

21 yaşında böyle bir dünya ile tanış olmak çok büyük sans. Elinizdeki saatler de çok hos.
En kolay tercih sebebi bilek capi. 17.5 18 cm den küçükse oris büyükse lld tercih edin derim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, Cannboi ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners