Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
nzmokur yazdı:Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
Gerçekten ülkemizi zor günler bekliyor.
Her ne kadar beyin göçüne karşı olsam da yeni mezun veya öğrenci arkadaşlara yurtdışı kapılarını zorlamalarını tavsiye ediyorum.
Hem güzel deneyim, hem de para kazanmaları açısından.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolunuz açık olsun.KorayYil yazdı:nzmokur yazdı:Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
Her ne kadar beyin göçüne karşı olsam da yeni mezun veya öğrenci arkadaşlara yurtdışı kapılarını zorlamalarını tavsiye ediyorum.
Sayın nzmokur bende bu mantıkla İngiltere oturumu için başvuruda bulundum, eğer kabul ederlerse haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. Kısmet
nzmokur yazdı:Yolunuz açık olsun.KorayYil yazdı:nzmokur yazdı:Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
Sayın nzmokur bende bu mantıkla İngiltere oturumu için başvuruda bulundum, eğer kabul ederlerse haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. Kısmet
Adamların 1 lirası bizim 8 liramız.
Maalesef en mantıklısı bu bugünkü ülke şartlarında.
KorayYil yazdı:nzmokur yazdı:Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
KorayYil yazdı:nzmokur yazdı:Asymptote çok haklısın.asymptote yazdı:Haklısınız. Hem üniversitelerin sayısı ve kontenjanları arttırıldı hem de yakın gelecekte çok ciddi istihdam daralması bekleniyor. İspanya durumuna düşme riskimiz hayli yüksek. Orada bildiğiniz gibi nitelikli genç işsiz oranı %30'ların üzerinde..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir
|