Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MrJingles yazdı:Yanlış anlaşıldım.Ben tabiki de kimsenin zevkine bir şey demiyorum. Tam tersine herkes farklı şeylerden hoşlanmalı ki denge olsun. Esasında demek istediğim benim şahsi görüşüm ama biraz daha yapıcı bir dille anlatmam gerekirdi. Bu başka zevklere ve tercihlere karşı doğru bir yaklaşım değil. Şu an kullandığım Orient’te de tarih göstergesi mevcut ama simetrik bir duruşu var. Mako ile Independence modelleri arasında kalmış ve sırf sol kısımdaki tarih göstergesi yüzünden Mako’yu eleyip Independence almıştım. İlk yılımı doldurdum. Kullanım itibariyle tarih göstergesine çok alıştım. Bugün günlerden neydi ayın kaçıydı falan diye düşündüğümde doğrudan saate bakıyorum. Ama simetri uğruna vazgeçilecek bir özellik. Her ne kadar çok gerekli bir özellik olduğunu ve buna alışmış olduğumu bilsem bile. Esasında tarih göstergeli güzel bir model buldum ama üretimde olmaması kötü. Öyle bir yere koymuşlar ki simetriyi hiç bozmuyor. Hem simetrik hem de gün göstergesi mevcut. Ne güzel Rolex iki versiyonunu da yapmış. Orient’in bu noktada Rolex’ten öğrenmesi gereken çok şey var. Mako gibi bir modele neden bu seçeneği koymazlar anlam veremiyorum. En azından Seiko’dan örnek almaları gereken bir model var.
Seiko Spork
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir
|