yus49 yazdı:
Musaade sizinyalniz bileginize ayarlarken dikkat edin, bilege tam olsun derseniz bilekte bir sure sonra cok fazla sıkıyor, gevsek birakayim derseniz bilezik gibi oluyor
:) zira sok yap cok ugrastiriyor tam konforu yakalamadan son islemi yapmayin. Hayirli olsun simdiden fotograf isteriz artik
Hayırlı olsun..burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ibrahim223 yazdı:Hayırlı olsun..burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?
Nato kordon için adaptör almalısınız..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: schwager, sphinx ve 185 misafir
|