Mandos yazdı:Güzel günlerde kullanın
Kutu konusunda ise ben kutuyu Sirkeci’de bir vitrinde görmüştüm. Türkiye’ye geldiğini düşünüyorum o yüzden. Benzer bir olayı Starlight’ı alırken yaşadım. Saati standart Seiko kutusuyla almıştım ve 1 hafta sonra bir avmde gördüm özel kutusuyla birlikte satılıyordu. Aldığım yere gidip söyledim 1 hafta sonra kargoyla gönderdiler. Satıcı da bilmiyordu kutunun geldiğini. Sanırım bazı bayilere göndermiyorlar kutuları.
Mandos teşekkür ederim.Ben bu kutu, paketleme, garanti belgesinin eksiksiz doldurulması vs. gibi konularda biraz titizimdir.Saati abt saatten aldım.Daha öncede alışverişlerim oldu yani biraz samimiyetim var.Kutu olayını sorduğumda bazen 10 adet limitli saat geldiyse 2-3 adet limitli kutunun geldiğini bu dawn grey seride (hem turtle hem de samurai) ise hiç limitli kutu gelmediğini söylediler.7 adet turtle sattıklarını ve hepsini normal seiko kutusunda verdiklerini söylediler.Ben bir de Ankara da görüştüğüm seiko bayisine sordum hatta fotolarını telefonuma attı aynı normal seiko kutusuydu.Bazı bayilere göndermedikleri doğrudur ama bence abt saate göndermemezlik yapmazlar.