görkemk yazdı:damasko ta olabilir eğer sinn e bütçe yetmez se
Kakefe yazdı:Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Madem frankfurta gideceksiniz, almayacaksaniz bile sinn in magazasina ugrayin. Baska bir yerde o kadar cesit bulup deneyemezsiniz. Ben mest olmustum cok ilgili personelleri vardi.özgürörnek yazdı:Kakefe yazdı:Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.
Frankfurt da aile büyüklerimiz var. Gezme amaçlı bol fırsatımız olacak diye düşünüyoruz. Artık hangi mağazadan hangi model denk gelirse ve fiyatı uygun olursa onu almayı düşüneceğim.Açıkçası biraz spontan gerçekleşecek. Güzel fikirleriniz için teşekkürler.
Kakefe yazdı:Madem frankfurta gideceksiniz, almayacaksaniz bile sinn in magazasina ugrayin. Baska bir yerde o kadar cesit bulup deneyemezsiniz. Ben mest olmustum cok ilgili personelleri vardi.özgürörnek yazdı:Kakefe yazdı:Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.
Frankfurt da aile büyüklerimiz var. Gezme amaçlı bol fırsatımız olacak diye düşünüyoruz. Artık hangi mağazadan hangi model denk gelirse ve fiyatı uygun olursa onu almayı düşüneceğim.Açıkçası biraz spontan gerçekleşecek. Güzel fikirleriniz için teşekkürler.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: yaman20 ve 214 misafir
|