mGundogdu yazd覺:Ad覺m覺n b繹yle bir projede akla gelmesi benim i癟in sevindirici, 癟ok teekk羹r ederim. Emre Bey ve Cengiz Bey bu ite hem T羹rkiye'nin hem de Avrupa'n覺n en iyilerinden. Kesinlikle abartm覺yorum. Eer bir proje olacaksa bu 2 羹stad覺n iin i癟inde olmas覺 gerekir.
Ama bu projenin hayata ge癟irilebilmesi biraz zor geliyor bana. u sebeplerden ;
- Her kay覺 ustas覺n覺n kendine has bir tarz覺 var. Diki ekli kesim ekli vs. Yani birden fazla usta iin i癟inde olacaksa ayn覺 羹r羹nden 癟覺kmas覺 zor.
- Her kay覺 ustas覺n覺n hali haz覺rda siparileri oluyor. Bu projede 繹rnein 50 kiilik bir kat覺l覺m oldu diyelim. Bu say覺 kendi siparilerinin teslim s羹resini de etkileyecektir.
- Deri renk se癟imi, ip renk se癟imi vs. s覺n覺rl覺 olmal覺 ki, bir proje olduu belli olsun. Yoksa herkese 繹ze bir kay覺 olacaksa bu duruma proje demenin bir anlam覺 kalmaycak. rnein, Siyah deri beyaz diki ve kahve deri bej diki gibi 2 model olmal覺.
Toka 羹zerine TSF ibaresinin veya logonun ilenmesi zor bir olay deil, eer proje ger癟ekleecekse bu konuyu ben 癟繹zmeye 癟al覺覺r覺m.
G羹zel
Bu proje sayesinde deerli kay覺 ustalar覺 da birbirlerinden etkilenerek yeni teknikler gelitirebilirler.
Tabi ki herey belli bir s覺n覺rl覺l覺kta olacak.
Ustalar kendi aralar覺nda biraz beyin f覺rt覺nas覺 yap覺p burada paylas覺n.