jukko yazdı:alihoca yazdı:jukko yazdı:Çok kıymetli olan bu saate birazdan takas teklifleri gelebilir. Sakinliğinizi koruyun lütfen
Adam sormuş biliyorsanız bilgi verin, bilmiyorsanız zeka(!) sergilemenin anlamı nedir
Bu agresiflik de yeni çıktı forumda. Eski konulara göz gezdirenler bilir, forumdan dede yadigarı saat soranlara BMW'den büyükbaş hayvana kadar geniş bir skalada teklifler gelir. En başta tepki olarak yapılan bu teklifler, artık soran kişiden bağımsız olarak yapılıyordu. Olayı zeka(!) gibi bir tanımı zor bir kalıbın içerisine sokmak çok gereksiz, kaldı ki siz de hiçbir bilgi vermemişsiniz soruyu soran arkadaşa.Mkaraturk yazdı:bu arada jukko arkadaşımızın espiri anlayışı gayet yerinde bence 10/9 , belki espirinin arkasına ufak bir dipnot açıklama ekleseydi yanlış anlaşılmamış olurdu
Teşekkür ederim sevgili Mkaraturk, açıklama yazınca da aynı tadı vermiyor ki. İnsanlar çok gergin =)harun yazdı:...ayrıca, arkadaş saatin değerini sormamış, konu neden oraya geldi bilmiyorum, saat hakkında bilgi soran herkes "saati kaça okuturum acaba" diye düşünmeyebilir, kolunda taşıdığı ya da çekmecede tuttuğu saatin özelliklerini bilmek isteyebilir,
Muhakkak öyledir, ben de bu söylediğinize zıt anlama gelecek bir şey söylemedim zaten.
Tavrımı agresiflikten çok, bayağı alaycılık ve küçümsemeye tepki olarak görmenizi tavsiye ediyorum. Soruyu soran arkadaş, saati hakkında bilgi almak için sormuştur sorusunu, alaya alınmak için değil herhalde.