Sent from my iPhone using Tapatalk
Mandos yazdı:Bu saat alımında istediğimiz saati aldırabiliyor muyuz bütçe dahilinde? Nasıl diyebiliriz gelecek saat beni korkutuyor![]()
canzdmr yazdı:Mandos yazdı:Bu saat alımında istediğimiz saati aldırabiliyor muyuz bütçe dahilinde? Nasıl diyebiliriz gelecek saat beni korkutuyor![]()
Mustakbel kayinpedere bagli o is. Eger saatlere ilgiliyse kendi de kullaniyorsa isiniz kolay. Ama hayatinda saat kullanmamis biriyse bi saate bu paralar verilir mi hic diyecektirbiraz sans biraz yonlendirme, orta bi nokta bulunur sonuc olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankthas yazdı:canzdmr yazdı:Mandos yazdı:Bu saat alımında istediğimiz saati aldırabiliyor muyuz bütçe dahilinde? Nasıl diyebiliriz gelecek saat beni korkutuyor![]()
Mustakbel kayinpedere bagli o is. Eger saatlere ilgiliyse kendi de kullaniyorsa isiniz kolay. Ama hayatinda saat kullanmamis biriyse bi saate bu paralar verilir mi hic diyecektirbiraz sans biraz yonlendirme, orta bi nokta bulunur sonuc olarak
Ben alınacak tektaşla paralel olması taraftarıyım. Biz ne kadarlık pırlanta alırsak o da o kadarlık saat alsın(kazanan kapitalizm oldu)
Mandos yazdı:Ankthas yazdı:canzdmr yazdı:Mandos yazdı:Bu saat alımında istediğimiz saati aldırabiliyor muyuz bütçe dahilinde? Nasıl diyebiliriz gelecek saat beni korkutuyor![]()
Ben alınacak tektaşla paralel olması taraftarıyım. Biz ne kadarlık pırlanta alırsak o da o kadarlık saat alsın(kazanan kapitalizm oldu)
Kesinlikle katılıyorum
Harika bir evlilik olacakbilginler yazdı:Ankthas yazdı:bilginler yazdı:Konuyu hortlamak gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim. Bütçe olarak maksimum 1500 2000 olacak şekilde otomatik veya quartz bayan saat model önerisinde de bulunabilir misiniz? Nişanlımın beğendiği saat https://www.edipsaat.com/tissot-t1092103303100 .Marka olarak çok fark etmiyor fakat Tissot olmazsa olmazımız değil. Sadece verdiğimiz parayı hak etmesini istiyoruz.
Bu saat çok güzelmiş bence net alınırhayırlı olsun şimdiden de saati kız tarafı almıyor muydu [emoji38]
Karşı taraf bana ben karşı tarafa saat alıyorum. Valla kızı erkeği kalmadı. Bu evlilik işi gerçekten pahalı bir iş. Hele bu kriz dönemlerinde daha da pahalıama yine de güzel tavsiye ederim
:)
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 144 misafir
|