TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner SS ve Rolex Sea Dweller Deep Sea

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner SS ve Rolex Sea Dweller Deep Sea

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 13:23

razz ben denemıyorum bile su an yokluyorum:) abdı ıpekcı de bır ıkıncı elci malum suadıye subesı de olan yerde 5000 avro fıyatı ıle su an bana uzak . :lol: yani bıraz daha hasır nesır olmak ıstıyorum camıayla yoksa ısın zevkı kalmaz gıbı gelıyor sonlara gelındıkce:))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 02 Mar 2011, 13:41

2fast; Aslında sana hak vermekle birlikte şunu da belitmekte fayda görüyorum; eğer saatlerini sık değiştirmekten hoşlanıyorsan ve bu değişim işlemlerini ikinci el saat ile iştigal eden mağazalar aracılığıyla yapıyorsan bütçe dahilinde gidebileceğin en son noktayı hedefle her zaman dostum.. Zira aksini benimseyip küçük farklarla ve ara modellerle adım adım yürümek, sana günün sonunda pek çok saat hakkında fikir sahibi olmayı sağlarken finansal açıdan o küçük farkların pekala " bir Rolex daha " aldırabilecek bir meblağ olduğunu da gösteriyor :shock:
Türkiye'nin " ikinci el saat " dinamikleri malesef Amerika ve/veya Avrupa gibi değil.. Rolex'in ezici üstünlüğü her geçen gün artıyor ve diğer markalar dönemsel taleplerle el değiştirirken modası geçince drastik bir şekilde değer kaybediyor..

Dediklerim tecrübeyle sabittir ;)
En son razz tarafından 02 Mar 2011, 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 13:48

razz benım bazı konularda maymun ıstahlı olmam ve acelecı davranmam yazdıgın dogru mantıgı yurutmemı engellıyor.Aslında ana fıkrım kalıtelı olsun uzun yıllar kullanıyım seklınde yada ucuz mala para verecek kadar zengın degılım gıbı bır laf vardı yanlıs bılmıyorsam. Dıkkate alıyorum bro :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 02 Mar 2011, 14:06

Tamamen bütçe ve beğenileri tenzih ederek, bahsettiğim duruma sadece Türkiye değil tüm dünya koşullarında, sana yakın vadede en az ( veya hiç ) zarar getirecek, uzun vadede ise kar getireceği dünyanın yuvarlak olduğu gerçeği kadar kesin bir örnek vereyim.. Hatta örnek değil nokta atışı demek lazım aslında; SS Daytona..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 14:52

bu baslık yerı degıl belkı ama gelecegın markalarına yatırım yapmak veya rolex lerıne sence sadece bır hayal mı yanı 80 sene evvel bu markada tahmın edebılıyormuydu su ankı durumunu .elbette su ankı global ekonomıye bakarsak teknolojık gelısımlerın yanında hıc bır sektor markasına 1e 100 deger katabılecek gözükmüyor yanı eskı karlar deparlar olmayacak bence hatta ayakta kalmak en buyuk basarı olacak.Örnek vermek gerekırse mangusta ıtalyanın onde gelen yat uretıcısı ıken hatta bana gore en ....tasarımlara ımza atarken bugun kendı adına ınternet sıtesı bıle kalmadı sanırım satıldı http://www.overmarine.it 2000 li yıllar nelere gebe bakalım markalasma veya buyume adına
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 14:59

Resim
yeri gelmişken yazıyım mangusta nın degısmeyen tek detayı arka ust taraftakı hava cıkısları modena yı anımsatıyor:))ayrıca her teknede interior custom olarak imal ediliyor tasarımda dis kısımda bağnaz iç kısımda flexible bir mantık. :thumbup: buna ragmen 2000 lı yılların basında ımal edılmıs teknesı bıle hala göz alıcı
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 06 Mar 2011, 21:15

2fast4u yazdı:bu baslık yerı degıl belkı ama gelecegın markalarına yatırım yapmak veya rolex lerıne sence sadece bır hayal mı yanı 80 sene evvel bu markada tahmın edebılıyormuydu su ankı durumunu .elbette su ankı global ekonomıye bakarsak teknolojık gelısımlerın yanında hıc bır sektor markasına 1e 100 deger katabılecek gözükmüyor yanı eskı karlar deparlar olmayacak bence hatta ayakta kalmak en buyuk basarı olacak.Örnek vermek gerekırse mangusta ıtalyanın onde gelen yat uretıcısı ıken hatta bana gore en ....tasarımlara ımza atarken bugun kendı adına ınternet sıtesı bıle kalmadı sanırım satıldı http://www.overmarine.it 2000 li yıllar nelere gebe bakalım markalasma veya buyume adına
Resim

Su yukarida ki ...'yi acik olarak yaz sana saatlerimden birini hediye edecegim :D yada senin Agusta ile benim Harley'i kapistirirken sana 5 Km'lik mesafede 3 Km avantaj verecegim :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 06 Mar 2011, 22:06

clk anlamadım ki mazur gör:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners