Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
punk » 02 Mar 2011, 01:04
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Mart'ın 24'ünde açılıyor fuar. Ben de ayın 25'i ve 27'si arasında orada olmayı planlıyorum.
Gelecek olan dostlar varsa buradan irtibata geçebiliriz. Ortak destinasyonlardan beraber gidilebilir, kalma ve ulaşım konusunda çözümler üretilebilir, ya da geldiği tarihi kesinleşenler en azından bir akşam yemeği yiyebilirler.
Bildiğim kadarıyla Alan Hosman, yani forumumuzdaki nickiyle @Modern60 orada olacaklar. Bunun yanında @clk'dan da mutlak bir katılım bekliyorum ben

-

punk
-
punk » 02 Mar 2011, 01:26
@Frax1, @Thevenin
Estağfurullah, üretici kimliğimle değil tüketici kimliğimle orada olmayı planlıyorum.

Havaya girdi falan denmesin şaka yapıyorum elbette
Evet Thevenin kesinlikle big pilot olacak ama ben değil; saat. Bulursam aklıma yatan 47mm'den büyük bir kasa hemen alacağım. Görenler "bak eski Alman uçaklarının dikiz aynasına takmak için saat bile üretmişler" diyecek

-

punk
-
razz » 02 Mar 2011, 14:40
Fuarda "ikinci el" standı varsa geliyorum ben de

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
punk » 02 Mar 2011, 14:52
@razz;
İkinci el standı var mıdır yok mudur bilemem ama satış oluyormuş. Hazır üreticiler de oradayken gel sen gireriz elbet bir Kayserili pazarlığına

-

punk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, cbmad, Google [Bot], Mtn, ofis, Proscd, sphinx ve 21 misafir