TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj eskiserkan » 22 Oca 2019, 21:27

Silver Snoopy guzel saat ama fiyatı cok anlamsiz seviyelerde
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj sieger » 23 Oca 2019, 14:49

Gilgamesh yazdı:
schavelle yazdı:
Gilgamesh yazdı:
Gilgamesh yazdı:Bu ikisi çok kafamı kurcalıyor hatta tsf shop'ta da var ama şuan bütçe ayıramıyorum [emoji4]
Resimleri yüklemeyi unutmuşumResimResim

TSF shop'da Omega Snoopy mi var? (2. resim)
Maalesef o yok. Ck2998 mevcut

muthis bir saat ama manuel wind olmasi beni cidden olaydan sogutuyor. Bazisini anliyorum, saatle cidden yakin iliski istiyorlar, gunde haftada briaz daha saatle vakit gecirmek icin biraz vakit veriyor, bunu sveenler var, ama benim icin unutsam da guvenilir olsn isterim hep, saate bakip haydaaaa dememeliyim. Ondan hep korkmusumdur, yoksa muthis bir saat kesinlikle.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj Ufkynl » 23 Oca 2019, 15:57

sieger yazdı:
Gilgamesh yazdı:
schavelle yazdı:
Gilgamesh yazdı:
Gilgamesh yazdı:Bu ikisi çok kafamı kurcalıyor hatta tsf shop'ta da var ama şuan bütçe ayıramıyorum [emoji4]
Resimleri yüklemeyi unutmuşumResimResim

TSF shop'da Omega Snoopy mi var? (2. resim)
Maalesef o yok. Ck2998 mevcut

muthis bir saat ama manuel wind olmasi beni cidden olaydan sogutuyor. Bazisini anliyorum, saatle cidden yakin iliski istiyorlar, gunde haftada briaz daha saatle vakit gecirmek icin biraz vakit veriyor, bunu sveenler var, ama benim icin unutsam da guvenilir olsn isterim hep, saate bakip haydaaaa dememeliyim. Ondan hep korkmusumdur, yoksa muthis bir saat kesinlikle.

Kurmalı mekanizma hakkında ben de kararsız kaliyorum. Moonwatch istiyorum olmuşken de kurmalisi olmalı. Lakin sürekli kafamda ya sarji bittimi sorusu takılı kalırsa? Kurmalı bi vialuksum var ama onu ayda yılda bir takiyorum. Moonwatch aldığım taktirde muhtemelen en çok kullandigim saat olacak. Belki 1 hafta hiç kolumdan çıkmayacak bir saatin kurmalı olması nasıl olur ben de bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj ekdellal » 27 Oca 2019, 09:44

VCResim

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj Ground » 27 Oca 2019, 10:28

ekdellal yazdı:VCResim

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"

Maşallah :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Icarnaceast » 31 Oca 2019, 19:36

Birden fazla var. İkiside birbirinden muazzam. Tissot Chemin Des Tourelles Skeleton ve Orient Racing Rally Automatic. Orient günlerdir aklımdan çıkmıyor. Aslında siz saat üstadlarından bilgi almam gereken konular da var. Açıkçası yeni bir konudan ziyade burada belirtip cevaplanmasının, konu kalabalığının önüne geçeceğini düşünüyorum. Orient'in CFT00004B modeline bazı sitelerde FFT00004B0 diyorlar. Bazı satış sitelerinde ise FFT ve CFT aynı resimlere sahip olmalarına rağmen fiyat farkına sahip. FFT daha pahalı. Eğer bu modeller farklı ise FFT'nin farklı bir özelliği mi var? Ayrıca bu Orient'in bu modelinin en az 5 yıldır üretilmediğini duydum. Bu durumda piyasada sıfır olan bir saati aldığım da herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığım nedir? Bildiğiniz üzere Orient'in Türkiye distribütöü Aslan Saat. Bu modelin 2014 yılları arasında üretildiğini varsayarsak herhangi bir arıza durumunda Aslan Saat servis desteği verir mi?

Orient CFT00004B:
Resim

Tissot Chemin Des Tourelles Skeleton:
Resim
Kullanıcı avatarı
Icarnaceast

Mesaj EnderE » 31 Oca 2019, 19:48

Racing skelaton da manuel kurma yok. Saat durduğunda calışmalı için sallamak zorunda kalıyorsunuz

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj Icarnaceast » 31 Oca 2019, 20:34

EnderE yazdı:Racing skelaton da manuel kurma yok. Saat durduğunda calışmalı için sallamak zorunda kalıyorsunuz

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim Ender Bey. Siz söyleyene kadar bilmiyordum. Şu an izlediğim birkaç video da saatte bulunan iki tepenin sağ tarafta olanı iç bezeli döndürürken, solda olanı sadece saati ayarlıyor.
Kullanıcı avatarı
Icarnaceast

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners