Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
slhgzl » 21 Oca 2019, 17:09
Flagship kullanıyorum kesinlikle flagship
Civil Engineer
-

slhgzl
-
Ankthas » 21 Oca 2019, 17:33
sieger yazdı:Ankthas yazdı:Kesinlikle Longines - Flagship. Harika bir kadran rengi, optimum boyutları, small second'ı, kadranla uyumlu dikişleri olan şık kayışı ve olabilecke en güzel yerde bulunan tarih göstergesiyle rakipsiz

abi senin yorumu okuyunca benim bi alasim geldi, saate tekrar baktim

Hahaha abi burada paso saat reklamı yapıyorum, bedavaya övüyorum, daha kapımıza ne bir promosyon saat geldi ne bir indirim. Bari bir kayış falan gönderin lan pinti Swatch grubu

Deniz
-

Ankthas
-
bumega » 21 Oca 2019, 19:50
Resimde ortadaki bencede. Harika bi saat. Hiç düsünmeyin. 12 de tarih penceresi olan model olmamış bence.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

bumega
-
agozal » 22 Oca 2019, 15:02
Öncelikle herkese vakit ayırıp fikirini paylaştığı için teşekkür ederim.
Yorumlarınız benim için çok önemliydi ve flagship heritage modelini istediğimi Swatch Müşteri hizmetlerine bildirdim.
Ürünü İsviçre'den talep edeceklerini ve yaklaşık 3-4 hafta sonra bende olacağını söylediler.
İade aldıkları saatin serviste geçen süresini de bu saatin garanti süresine ekleyeceklermiş.
-

agozal
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: jamezkane, Mrt42 ve 215 misafir