TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj rolexcollector » 14 Oca 2019, 18:29

toudainiwa yazdı:Resim

Çok güzel bir Rolex Submariner imitasyonu. Safir cam, Miyota 9015 mekanizma ve Karanlıkta ışıl ışıl parlayan 12 Layers Süper Luminova BGW9 kadran. İlerde bu saati almak istiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gerçeğini hedefleyin derim nacizane.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj toudainiwa » 14 Oca 2019, 18:37

nzmokur yazdı:

Çok güzel bir Rolex Submariner imitasyonu. Safir cam, Miyota 9015 mekanizma ve Karanlıkta ışıl ışıl parlayan 12 Layers Süper Luminova BGW9 kadran. İlerde bu saati almak istiyorum.

Aslinda bu saatin hayalini kurmuyorum sadece fiyat/ performans ve albenisi acisindan siradaki tercihim olacak büyük ihtimalle. Youtube da incelemesini görünce epey begenmistim. Hayal ve hedef konusu tabii ki daha baska seyler düsündürtüyor ancak o kadar bütce ayiramayacagim icin muhtemelen sahip olabilecegim saatlere daha cok odaklaniyorum diyebiliriz.
Kullanıcı avatarı
toudainiwa

Mesaj rolexcollector » 14 Oca 2019, 18:39

toudainiwa yazdı:
nzmokur yazdı:

Aslinda bu saatin hayalini kurmuyorum sadece fiyat/ performans ve albenisi acisindan siradaki tercihim olacak büyük ihtimalle. Youtube da incelemesini görünce epey begenmistim. Hayal ve hedef konusu tabii ki daha baska seyler düsündürtüyor ancak o kadar bütce ayiramayacagim icin muhtemelen sahip olabilecegim saatlere daha cok odaklaniyorum diyebiliriz.
Yolunuz açık olsun

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj CptOz » 14 Oca 2019, 20:22

Sn toudainiwa Citizen Promaster varken bu saat bence gereksiz olur. (güle güle kullanın)
Çakma denebilecek bir saat yerine daha karakterli ve marka bir ürün tavsiye ederim. Tabii ki zevk de, bütçe de sizin...
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj FıratYldrm » 15 Oca 2019, 01:07

Mark serisinin en güzeli, gülü

Resim

Art deco stili, jejer

Resim

Takacağım en büyük saat bu olur, Yacht Master'a kahverebgi deriyi çok yakıştırıyorum

Resim

Diğer saatlerin arasında bu ne arıyor demeyin, bence aralarında en üstün tasarıma sahip olan saat Braun. Bu saati almayı düşünüyorum, kutusu olmadığı için kutu açılışı değil ama bir inceleme yaparım

Resim
Kullanıcı avatarı
FıratYldrm

Mesaj toudainiwa » 16 Oca 2019, 16:55

ozgtegin yazdı:Sn toudainiwa Citizen Promaster varken bu saat bence gereksiz olur. (güle güle kullanın)
Çakma denebilecek bir saat yerine daha karakterli ve marka bir ürün tavsiye ederim. Tabii ki zevk de, bütçe de sizin...

Sanirim haklisiniz. Zaten aslinda ikinci bir saatim hem de iyi bir tane var aslinda. (Maurice Lacroix Pontos S Chrono). Ilerde onun durumuna göre yerine ya da yanina bir tane iyi bir marka eklemeyi düsünüyorum. ( Longines ya da Oris gibi ) Hayirlisi artik. Tesekkürler pozitif düsünceleriniz icin.
Kullanıcı avatarı
toudainiwa

Mesaj rolexcollector » 16 Oca 2019, 22:39

Basit, hafif, şık.
Çok beğendim. Resim

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj asymptote » 17 Oca 2019, 22:31

SIHH 2019'da bu hafta tanıtılan Master Grande Tradition Gyrotourbillon Westminster Perpetual sizce de olağanüstü bir saat değil mi? Tek eleştirim, o güzelim kadranı 12 hizasında bölmelerine..
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners