Eskimemur yazdı:Eğer siz alırken in stock diyorsa genelde çok beklemezsiniz. Stokta değilse 3-5 hafta teslimat süresi verir. Siz aldıktan sonra out of stock olmuşsa büyük ihtimalle son saati aldınız. Sanırım siparişiniz christmas yılbaşı zamanına geldi. Ondan dolayı yoğunluk ve bekleme olabilir. Jomadan aldığım saatlerde problem yaşamadım. Fakat jomashop saatlere üretici garantisi vermez. Yani saat tr de bozulursa burada garanti kapsamında yaptiramazsiniz. Amerika'ya göndermeniz gerekmektedir.
Yılbaşından önceki hafta aldım. Stok durumu biraz karışık uzun süredir hem oradan hem Creationwatches'dan takipteydim. Jomashop'ta pek stoklara girmiyordu. O gün almaya karar verdim ve ne hikmetse stoklara girdi ve aldım daha pahalı olmasına rağmen kutulu olsun bu sefer dedim. Benden sonra stok dışı mı oldu onu bilmiyorum ama bana saati firmadan beklediklerini gelir gelmez göndereceklerini söylediler. Zaten bir güven problemim yok onlara karşı ödeme kredi kartımda görünse beklerim 2-3 hafta sorunsuz. Ama hem ödeme yok hem saat yok. Böyle olunca diğer taraftan sipariş de edemiyorum arafta kaldım. Umut Bey'in dediği durum olabilir büyük ihtimalle. Garanti konusunu biliyorum zaten saatim bozulursa da forumdaki olaylardan sonra garantiye değil direkt güzel ustalara emanet ederim.