ozgtegin yazd覺:Konuyu ilk g羹ndeme getirirken TSF logolu ve ''TSF Special Edition'' olarak d羹羹nm羹t羹m hatta konuyla ilgili Brera ile 繹zel yaz覺mam da vard覺r. Fakat Sn. Bond TSF yerine ''Turkey Special Edition'' da olabilir diye belirtince buna uygun olabilecek bayrak logolu bir model sordum. Ama癟 sadece 繹rnek vererek fikir ve yakla覺k maliyet almakt覺. G繹r羹l羹yor ki T羹rk Bayra覺 birilerini germi ve rahats覺z etmi.
Burada kiilere veya ahs覺ma sayg覺s覺zl覺k olabilir ve belli seviyede kar覺lanabilir. Ama baz覺 deerlere sayg覺s覺zl覺k kabul edilemez, hele hele bu milletin bireyleri olan bizlerin (veya baz覺lar覺m覺z覺n) 癟ok deerli g繹rd羹羹 bayra覺m覺za!
Bayra覺m覺z覺n kadranda olmas覺na amac覺 veya duygusu olmayan T羹rkl羹k duygusu deyip bunu da gereksiz ve ucuz bulan bir zihniyete veya ahsa da sayg覺 duymam kusura bakmay覺n, hele hele T羹rkiye Cumhuriyeti vatanda覺 ol veya bu 羹lkenin i癟inde yaa ekmeini ye, T羹rk癟e konu, yaz veya Turkiye Saat Forumu 羹yesi ol ve neden T羹rk bayra覺 diyerek bunu ucuz g繹stermeye 癟al覺!
Vostok saatlerde bir癟ok modelde Rus bayra覺 g繹r羹rs羹n羹z hatta Amerikan bayrakl覺 modeli de vard覺r. Isteyen Ukrayna bayra覺 hatta Yunan bayra覺 veya egosunun bayra覺n覺 da bast覺rabilir. A癟覺k癟as覺 ben bu saatten sonra sadece T羹rk bayra覺 motifli kadran olursa var覺m, gerekirse de bir tek kendim i癟in sipari vereceim.
Hocam ne oluyor savaa m覺 gidiyoruz? T羹rk bayra覺n覺n kimseyi rahats覺z ettii yok, herkes baltalar覺 bir indirsin.
Saat tasar覺m tart覺mas覺 nas覺l milliyet癟ilik tart覺mas覺na d繹nd羹 oras覺n覺 da anlamad覺m.