TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Mesaj Kakefe » 22 Ara 2018, 20:10

Yazili tartismalar cok farkli algilanabiliniyor ve yanlis anlasilmalara cok acik olabiliyor.
Meslek hayatimda bu konuda cok olaylar yasadim ve bu sebeple yazilanlar hakkinda yargiya varmadan once hep iki kere dusundum yine de bir sonuca varamadiysam yakinsa karsilikli konustum uzaksa telefon ettim sordum. Nacizane tavsiye ederim.

Su anda projenin cok basindayiz ve bu sebeple herkesin saat hakkindaki dileklerini paylasmasi verimli olur. Zaten bir sonraki asamalarda teknik ve mali sebeplerle daha dar bir cerceveye indirgenecektir.

projeye konusuna donmemize sevindim.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj ermansire » 22 Ara 2018, 22:49

ozgtegin yazd覺:Konuyu ilk g羹ndeme getirirken TSF logolu ve ''TSF Special Edition'' olarak d羹羹nm羹t羹m hatta konuyla ilgili Brera ile 繹zel yaz覺mam da vard覺r. Fakat Sn. Bond TSF yerine ''Turkey Special Edition'' da olabilir diye belirtince buna uygun olabilecek bayrak logolu bir model sordum. Ama癟 sadece 繹rnek vererek fikir ve yakla覺k maliyet almakt覺. G繹r羹l羹yor ki T羹rk Bayra覺 birilerini germi ve rahats覺z etmi.
Burada kiilere veya ahs覺ma sayg覺s覺zl覺k olabilir ve belli seviyede kar覺lanabilir. Ama baz覺 deerlere sayg覺s覺zl覺k kabul edilemez, hele hele bu milletin bireyleri olan bizlerin (veya baz覺lar覺m覺z覺n) 癟ok deerli g繹rd羹羹 bayra覺m覺za!
Bayra覺m覺z覺n kadranda olmas覺na amac覺 veya duygusu olmayan T羹rkl羹k duygusu deyip bunu da gereksiz ve ucuz bulan bir zihniyete veya ahsa da sayg覺 duymam kusura bakmay覺n, hele hele T羹rkiye Cumhuriyeti vatanda覺 ol veya bu 羹lkenin i癟inde yaa ekmeini ye, T羹rk癟e konu, yaz veya Turkiye Saat Forumu 羹yesi ol ve neden T羹rk bayra覺 diyerek bunu ucuz g繹stermeye 癟al覺!
Vostok saatlerde bir癟ok modelde Rus bayra覺 g繹r羹rs羹n羹z hatta Amerikan bayrakl覺 modeli de vard覺r. Isteyen Ukrayna bayra覺 hatta Yunan bayra覺 veya egosunun bayra覺n覺 da bast覺rabilir. A癟覺k癟as覺 ben bu saatten sonra sadece T羹rk bayra覺 motifli kadran olursa var覺m, gerekirse de bir tek kendim i癟in sipari vereceim.

Hocam ne oluyor savaa m覺 gidiyoruz? T羹rk bayra覺n覺n kimseyi rahats覺z ettii yok, herkes baltalar覺 bir indirsin.

Saat tasar覺m tart覺mas覺 nas覺l milliyet癟ilik tart覺mas覺na d繹nd羹 oras覺n覺 da anlamad覺m.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj Ufkynl » 23 Ara 2018, 10:04

Bir diver olaca覺 繹n kabulu ile misal..Resim

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ufkynl

Kay覺t: 18 Eki 2015, 18:09

Mesaj CptOz » 23 Ara 2018, 11:09

Ufkynl yazd覺:Bir diver olaca覺 繹n kabulu ile misal..Resim

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Bununla ilgili bir bilgi: Bir 癟ok T羹rk癟e kelimeyi 羹rettii gibi 4 denizalt覺ya da Atat羹rk isim vermitir. Bunlar; Y覺ld覺ray, Bat覺ray, Sald覺ray ve At覺lay' d覺r. (Ay s覺n覺f覺)
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj rtalhaustun » 23 Ara 2018, 14:42

Saat konusunda 癟ok heyecanl覺y覺m. Asl覺nda kollar ve kadran tamamen bizim tasar覺m覺m覺z olmal覺. Bezel de ayn覺 ekilde.
in love w/ Cartier
Kullan覺c覺 avatar覺
rtalhaustun

Kay覺t: 22 Oca 2016, 02:07

Mesaj Noodles » 24 Ara 2018, 22:23

Kat覺l覺m覺 art覺rmak a癟覺s覺ndan daha standart ve herkese hitap edebilecek yuvarlak hatl覺 kasalar kullan覺lmas覺n覺n doru olaca覺 g繹r羹羹ndeyim.

Sandvi癟 kadran覺n da neredeyse her saat severin houna gidecei ve 襤svi癟re saatlerine g繹re daha ucuza maledilebilecek bir Rus saatinde kullan覺lmas覺n覺n da dogru bir fikir olaca覺na kat覺l覺yorum.

Yanl覺 bilmiyorsam 2019 y覺l覺n覺n forumun 10. y覺l覺 olmas覺 m羹nasebetiyle bir hat覺ra ibaresi de eklenebilir.

Umar覺m ger癟ekletirebilir ve keyiflice kullanabiliriz.

LG-H930 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Noodles

Ya: 41
Kay覺t: 10 ub 2013, 22:23

Mesaj Ufkynl » 25 Ara 2018, 00:05

https://www.google.com/amp/www.hurriyet ... ildi-20506

Misal bu olaya da konu olabilir. T羹rkiye bu olay覺 unutmad覺 gibisinden?
Kullan覺c覺 avatar覺
Ufkynl

Kay覺t: 18 Eki 2015, 18:09

Mesaj argentum » 26 Ara 2018, 09:54

Rus saatleri kulland覺m, hele vostok bir ka癟 tane edindim zaman覺nda. Takipten proje g羹zel .

Mi A2 Lite cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners