TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Williams F1 Skeleton

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Williams F1 Skeleton

Mesaj bkarasu » 23 Şub 2011, 19:43

Selam arkadaşlar,
Yeni bir saat almaya karar vermem.. internette gezerken forumunuza rastlayıp üye olmam.. sayenizde uzun zamandır incelemeyi unuttuğum bir marka olan Oris'i hatırlamam ve gerçeğini görmememe rağmen Williams F1 Skeleton'u beğenmem...Ve tam foruma katılıp fikirlerinizi almak istediğimde forumun kapanması :) ...

Sonunda açılmış değişiklik her ne ise hayırlı olsun.

Özetle arkadaşlar oris williams skeleton almak üzereyim fiyat-kalite oranı çok ideal bir saate benziyor ama sadece resimlerini gördüm gerçeğini o kadar beğenirmiyim bilmiyorum özellikle kasasının ortasındaki siyah plastik parça kafamı kurcalıyor hem estetik hemde saatin ömrü açısından.

Ayrıca Kanyonda Eterna Heritage Super KonTiki 1973'ü inceleme fırsatı buldum ve internetteki resimlerinden çok başka duruyor, limited olmasıda beni çok cezbetti bütçemi zorlayıp Eterna'ya dönmelimiyim bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Re: Oris Williams F1 Skeleton

Mesaj drk » 23 Şub 2011, 21:08

Foruma hoşeldiniz bkarasu. Dediğiniz gibi fotoğraflar ve gerçekler bambaşka olabiliyor. Fotoğrafını görüp, "tamam işte bu" dediğiniz bir saat, gerçeğini görünce "bu muymuş?"'a dönebilir, yada tam tersi de mümkün. Birde fotoğraflardan anlaşılamayacak, ağırlık, bilekle uyum, malzeme, işçilik kalitesi gibi durumlar var ki tek çözüm saatin bileğe takılması. Saatlerin fotoğraflarını ekliyorum.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bkarasu » 23 Şub 2011, 21:59

Aslında yeni kasasının resmi bu
Resim
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj drk » 23 Şub 2011, 22:05

Haklısınız, düzelttim.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bkarasu » 23 Şub 2011, 22:17

Eski modelide oldukça güzelmiş aslında ben sadece yeni kasasını düşündüğüm için ve bu kasa hakkında yorumları beklediğim için düzeltme ihtiyacı duydum. Resimler ve karşılama için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj Modern60 » 23 Şub 2011, 23:25

Eterna Kon-Tiki 1980 de bende vardı. Bu model beni çok etkilemişti. Ben olsam Eterna alırdım.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj ggkhann » 23 Şub 2011, 23:41

İyi akşamlar.
Zevkler tartışılmaz tabi ki ama Oris ucuz çin saatleri gibi durmuyor mu?
Kullanıcı avatarı
ggkhann

Mesaj bkarasu » 23 Şub 2011, 23:58

Aslında ben tersini düşünüyordum dediğim gibi saatin aslını görmedim ama bu fiyatlara düzgün bir markanın skeleton modelini bulmak bile şaşırtmıştı beni
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners