emre08 yazdı:razz yanlis anlasilma olmasin Steelfish'i yerden yere vuracak olsam buraya koymazdim. Zaten Steelfish ile yola cikmistim, forumda arattirdigimda da senin onceden yazdigim mesajini da okumustum. Bu saatin bezeli cok ozensiz gorundu bana, direk engrave yapip koymuslar. Hic degilse 15-30-45 sayilarini boyasalardi. Zaten diger ikisine nazaran kutusu falan da cok ozensiz yapilmis.
Abyss'in numaralarinin buyuk gorunmesi saati kucuk gostermis. O puan dusurdu biraz ama guzel saat.
Heritage ise kolumda guzel durdu.
Sanirim baska diver seceneklerine de acigim

Diver saatlerde direkt engrave bezelleri ben başarılı bulurum.. Örn. benim UN Maxi Marine Diver

Ayrıca Breitling özellikle işçilik kalitesi açısından ciddi anlamda benzer fiyatlı alternatifleri geride bırakacak nitelikte.. Ancak engrave bezeli ile Steelfish'in diverın özü olan tool watch konseptinden uzaklaştığını da kabul ediyorum..
Abyss için o kadranla yorumum baki.. Benim adıma "No go..!"
Eğer Heritage'ı beğendiysen sorun yok, zaten oldukça şık bir saat ve retro havası düşünüldüğünde alternatifleri yok değil ama az..
PO benim sevdiğim bir saattir ancak tercih edeceğim bir model olmazdı zira Seamaster serisi zaten James Bond lakaplı modeliyle Omega bandından çıkmış en güzel diverlardan biri olarak şahsi favorim olma özelliğini koruyor..
Bütçenin verdiğin modeller üzerinden tayin edildiğini düşünürsek eğer zaten alınabilecek güzel alternatifleri sıralamışsın.. Haliyle seçim yapmak sana kalmış durumda