TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kutu Açılışı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Kutu Açılışı

Mesaj ekdellal » 30 Kas 2018, 19:12

Merhaba TSF,

Zehir fena halde damarlarda dolaşıyor. Neyse ki şimdilik ayağı frenden kaldırmayıp giriş seviyeleri ile nefsi köreltiyoruz.

Ağustos'dan beri aldığım 6.saat bu. (7. yolda, o ilk yurtdışı saat alımım, henüz gelmedi, bilahare ona da bi açılış yaparız haftaya filan)

Bulova Moonwatch 262khz quartz (kalıcı)
Epos diver 3396 (kalıcı)
Swatch system51 sutm401 (satışda)
Casio Gulfmaster gn-1000rg (kalıcı)
Seiko skx009k2 (11.11'de aldım ama satışda).
Bunlara kutu açılışı yapmamıştım.

Forumla tanıştığım ilk dönemlerde aldığım 4 saate ise açılış yapmıştım.
Seiko srp557j (hediye edildi ama özlüyorum, sıfır bulsam gene alırım)
Orient Sun&Moon (satıldı)
Seiko ssc433p1 solar chrono (satışda)
Meistersinger Perigraph (kalıcı)

Envanteri sayıp döktükten ve bir nevi önceki beğenilere dayalı ipucu verdikten sonra, kutuyu ortaya koyalım ve tahminleri alalım,

Not:Yandaki küçük kutu satıcının minik sürprizi. Açılışdan sonra ondan da bahsederiz [emoji4]ResimResimResim

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Re: Kutu Açılışı

Mesaj Mandos » 30 Kas 2018, 19:23

Tahmin Seiko Padi, küçük kutu HipHop :)
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj canzdmr » 30 Kas 2018, 19:30

Bende seiko presage diyorum, bi dress ihtiyaci varmis gibi ailenin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj argn » 30 Kas 2018, 20:59

Yazıldı ama bana da seiko presage gibi geldi ;)
Kullanıcı avatarı
argn

Mesaj burakyigit » 30 Kas 2018, 22:18

presage +1
Kullanıcı avatarı
burakyigit

Mesaj cbmad » 30 Kas 2018, 22:25

Orient M force diyeyim
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj farmer » 01 Ara 2018, 02:04

Başlığın İsviçre ya da Japon bölümünde değil de genel saat sohbeti bölümünde açılmasından mütevellit TİMEX diyorum.
Kullanıcı avatarı
farmer

Mesaj ekdellal » 01 Ara 2018, 11:40

Tahminler presage ağırlıklı olsa da, daha ilk tahminde @mandos bildi diyebiliriz. Zira saat Seiko PADI Solar SNE435p.

11.11'de aldığım skx009k2 ile birbirimize fazla ısınamadığımızdan mütevellit, uzun süredir favori listemde bekleyen fakat Seiko zam furyası öncesi tetiği çekemediğim, malum geçen haftaki Efsane Cuma haftasında da makul fiyata indiği halde gene tetiğe basmadığım bir saatti. 2 gün evvel gece 11 civarı Gürbüzler Saat'e uygulama üzerinden mesaj attım. "Ürünü geçen haftaki indirim furyasında sattığınız fiyata çekin hemen alayım" diye. 5 dk içinde cevap geldi. "Çektik hemen alın." [emoji44]

Dün elime ulaştı. Şık bir hediye paketi yapılmış, yanına da Ayrıca minik bir hediye daha konmuş, o da şık paketlenmiş. Gürbüz-Saat'e ve favori alışveriş platformum n11'e çok teşekkürler.

Saat tepe hariç 43,5 mm civarı, 163gr ağırlığında, lacivert tek yönde 60 tıkla dönen bezeli ve mavi ile lacivert arası doyumsuz ışık oyunları yapacağını tahmin ettiğim bir kadranı var. 3 yönünde cyclopsisli tarih penceresi, ve gene aynı hizada vidalı tepe mevcut. Tepe yeterince büyük ve yivli. Rahatça vidası sıkılıp açılabiliyor. Ortasındaki kırmızı halka detayı hoş. İki yanında koruma çıkıntıları mevcut. Bezelde ilk 15 dk çizgi ile, sonraki dakikalar nokta ile vurgulanmış.

Yelkovan kırmızı kalın çizgilerle çevrili beyaz, ok formu çok hoş, bana her dakika hedefe odaklanmayı çağrıştırıyor. Akrep hafif gümüş çizgilerle çevrili beyaz. Saniye kolunun sadece ucu kırmızı ve düz, arka kısmında kararında büyük bir lüme yuvarlağı ile sonlanıyor. İndisler, markerlar yeterli büyüklük ve vurguda. Göze batan, sadeliği bozan bir öge yok. Lume gayet başarılı, sabah 6 civarı bi ara uyandığımda hâlâ ışıldıyor ve oldukça okunaklı idi. Bezelde 12 yönünde de tek nokta bir dış lüme var.

Bilezik fiyatının üstünde bir kalite hissiyatı verdi bana. Tok, değişik bir bakla yapısı var. Ortası parlak, kenarlar fırçalanmış. Önce iki yandan basmalı ve sevdiğim bir ilk kilit, sonra katlamalı bir 2. Kilit mevcut. Diver extension denilen pratik uzatması düşünülmüş.

Kasa parlatılmış çelik. Arka kapak vidalı. Kabartma okyanus dalgası motifi işlenmiş, diğer detaylar laser baskı.

SNE437p kodlu siyah bezel ve kadranlı bir kardeşi daha var. Ben laciverti aldım ama siyah da hoş.

Minik hediye çocuk veya genç kız masa saati olarak kullanılabilecek, hacıyatmaz formunda ama istenirse sabit de durabilecek küçük ama hoş bir parça. Hanım hemen yeğenine hediye etmek için el koydu :)

Herkesin gönlündeki saatlere kavuşması dileğimle, iyi hafta sonlarınız olsun diyerek fotolara geçelim;ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
En son ekdellal tarafından 02 Ara 2018, 12:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners