İlk mesaj guncellenmistir

kiwi21 yazdı:Merhaba,
2018'in muhtemelen kendim adıma son kutusuyla kapanışı yapalım. 2018 yılı içinde almış olduğum ve koleksiyonuma değer katan Nomos-Rolex ikilisinden sonra tam bir çerezlik saat oldu. Muhtemelen başlıktaki bayraktan kaynaklı marka hemen bilinecektir. Bir kaç tahminden sonra da kutuyu açarız.
-----------------------------------------------------------
Peanuts çizgi film serisini çocukken çok severdim. Amazon’da geçtiğimiz hafta bakınırken Snoopy’yi gördüm. Daha sonra nedir ne değildir diye araştırırken Instagram’da bir kaç fotoğrafını daha görünce attım sepete. Sipariş verdikten 6 gün sonra İzmir’deydi. Bu da yurtdışından yaptığım alışverişlerin en hızlısı olarak yer aldı.
Saatimiz Amerikan saat markası olan Timex’in Peanuts serisine özel çıkardığı Snoopy kadranlı versiyonu. Saatin Charlie Brown, Lucy ve Linus kadranlı versiyonları da bulunuyor. 38mm boyutunda, kırmızı hoş bir nato kayışla geliyor. Saati eşimle beraber kullanırız diye aldık ama dakika 1 gol 1 daha ilk günden taktım bileğe
Aslında üzerine paragraflarca yazı yazılacak saat değil ama sıra dışı ve eğlenceli kadranı çok hoşuma gitti. Ben bu saate eşimden arta kalan zamanlarda bilek süresi veririm
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|