MertYe yazdı:Aslında bu konuya ilk mesajımı atma sebebim tamamen "Şimdi o benimle dalga geçen arkadaşları 1 ay şirketlerimde çalıştırıp rolex alıcak maaş öderim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta tükürük kadar eksiltmez." Cümlesinden rahatsız olmamdı. Yoksa 35 inde Rolex'i almış olmak, olmamak sadece tepkimden dolayı hatta özellikle özür dileyerek söylüyorum diyerek başladığım bir cümleydi. Böyle bir egosu yüksek biri olsam bu foruma üye olduğum günden bugüne 3400 postu atmamış olurdum diye düşünüyorum. O anlamda yanlış anlasıldıysam tekrardan affola.
Burada yazdıklarım tamamen foruma dayalı, yoksa konunun sahibinden özür dilemek gibi bir niyetim zaten yok, olamaz.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz ortamın gazına geldin mert orda. Ama senin hatan o kişilerin o andaki söylediklerindeki art niyetlerini anlamamandı. Keşke böle izah etmesen deseydin geçer giderdi. Direk cephe almasaydın cunku o kişilerin diğer zamanlarınıda bilmiyorsun cok sonra üye oldun. Burdan alıcagın ders konulara daha temkinli girmek olur umarım bundan sonrası adına