Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Hocam bak tarz覺n benziyor dedik, imdi imla hatalar覺, tarz deiiklii yapmaya 癟al覺覺yorsun. Ay覺p oluyor valla. [emoji20]Kerem77 yazd覺:Ufkynl yazd覺:Kerem77 yazd覺:manil yazd覺:Aniden sertletiniz Ufuk BeyUfkynl yazd覺:ben pek yan覺lmam . bilek fotosu payla pateklerle ap ler le madem merakleadam deilsin.
Sent from my E6633 using Tapatalk
Ufuk bey gel gitler ya覺yor. Bu olay覺 buraya baglayan ah覺slar 繹z羹r dilerseler payla覺m yapar覺m. T羹m forum 繹n羹nde 繹z羹r dilesinler
yok gel git falan zaten bu tiyatrolar覺 gundelik hayat覺mda cokca gozlemliyorum. burda ifa olmas覺 guzel oldu sadece. belki goremeyen dostlar da gorurler.
Gercekten yan覺l覺yorsun. Ben 2010 senesinde 羹ye olmusum foruma cok eskiyim. Merakl覺adam olay覺n覺 bilmiyorum bile. Fi tarihinde s癟覺lm覺s konuya yorum yazd覺m. 2/3 ah覺s birey yazmasa zaten uzamazd覺 . Trol ii b繹yle olmaz arkadaslar. Bahsettiginiz ah覺s cok k覺sa s羹re aktif olup yokolmus ve s羹rekli yazm覺s neyse kendinizi kand覺rmay覺n ama. Mutlu ediyorsa 繹ylede inan覺rs覺n覺z sizin biliceiniz bii bu konuda yorum yapmam daha
Ufkynl yazd覺:herkes bildii yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildii yoldur dogru olan. sizin ki u onlar覺nk覺 o ben覺mk覺 de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanl覺s覺n覺z覺 kapatmaya cal覺smay覺n. varsa patek gorelim yoksa bo yapmay覺n.
Ooooo... Ben o 3-5 i癟inde miyim? [emoji4]Kerem77 yazd覺:Ufkynl yazd覺:herkes bildii yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildii yoldur dogru olan. sizin ki u onlar覺nk覺 o ben覺mk覺 de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanl覺s覺n覺z覺 kapatmaya cal覺smay覺n. varsa patek gorelim yoksa bo yapmay覺n.
Ufuk 繹zelden ula bana . Gel buyur beklerim yar覺n . Senin g繹nl羹nden ge癟eni yapacak deilim illaki tatmin olay覺m diyorsan 繹zelden iletiime ge癟 koleksyonu whatsapdan atay覺m sana. Facetime ! Ama sonra burda bu 3/5 gundiye anlat覺cakm覺sn d羹rstce s繹z ver
manil yazd覺:Ooooo... Ben o 3-5 i癟inde miyim? [emoji4]Kerem77 yazd覺:Ufkynl yazd覺:herkes bildii yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildii yoldur dogru olan. sizin ki u onlar覺nk覺 o ben覺mk覺 de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanl覺s覺n覺z覺 kapatmaya cal覺smay覺n. varsa patek gorelim yoksa bo yapmay覺n.
Ufuk 繹zelden ula bana . Gel buyur beklerim yar覺n . Senin g繹nl羹nden ge癟eni yapacak deilim illaki tatmin olay覺m diyorsan 繹zelden iletiime ge癟 koleksyonu whatsapdan atay覺m sana. Facetime ! Ama sonra burda bu 3/5 gundiye anlat覺cakm覺sn d羹rstce s繹z ver
manil yazd覺:Ooooo... Ben o 3-5 i癟inde miyim? [emoji4]Kerem77 yazd覺:Ufkynl yazd覺:herkes bildii yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildii yoldur dogru olan. sizin ki u onlar覺nk覺 o ben覺mk覺 de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanl覺s覺n覺z覺 kapatmaya cal覺smay覺n. varsa patek gorelim yoksa bo yapmay覺n.
Yahu Kerem77, bana g繹re sen merakl覺adams覺n, fikrim sabit o ayr覺. Ama gece gece ratingleri artt覺rd覺n, kendi ad覺ma helal olsun diyor ve sahneden 癟ekiliyorum.khef yazd覺:manil yazd覺:Ooooo... Ben o 3-5 i癟inde miyim? [emoji4]Kerem77 yazd覺:Ufkynl yazd覺:herkes bildii yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildii yoldur dogru olan. sizin ki u onlar覺nk覺 o ben覺mk覺 de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanl覺s覺n覺z覺 kapatmaya cal覺smay覺n. varsa patek gorelim yoksa bo yapmay覺n.
Mahatma Gandhi, hey gidi rahmetli. [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Boagrius ve 74 misafir
|