TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Mesaj Ufkynl » 28 Kas 2018, 00:34

manil yazdı:
Kerem77 yazdı:
manil yazdı:
Kerem77 yazdı:MertYe şu mavi dweller ı al hadi. Bende alıcam sende. Kuru sıkı yapma hadi forum şahit olsun bilek fotosu çekicez. Ben kod konuşmam amacım 1 mesaj atıp çıkmaktı nerden bilebilirdim bir Mert sazanlık edecek :D 35 yasında fakirle muhatap olmam lafı kalitenin getirisidir. O zaman şuna sen bana göre fakirsin bende senle mi konuşmayayım. Daha rolex in dışına çık hele de sonra benim kulvarıma gel. Tutulmayan malları alıp burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devamlı muhatap oluyosun. Pardon anlaşıldı dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde sanıyor teklifim onada geçerli. Yok Mert sen çok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni gördük. Bu tipler bulunca arkadaşlar mahkemede süt dökmüş kediye dönüyorlar özürler vs. Baba parasıyla gelmiş bize hava sıkıyor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al işte zenginsin ya bayi sana verir :champ: boş adamsın Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol müsünüz? Gerçekten merak ediyorum.

Sent from my E6633 using Tapatalk

Yok hocam inanın değil. Öyle olsa 6 sene sonra işim ne burda ne işime yarayacakki??
Yahu hocam,

Dünyada zaten aklımızın başına gelmesi genelde 25-30 arasında oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaşam var. Sonra makina arıza çıkarmaya başlıyor. Makinadan kastım vücut. İş, aile, v.s derken şunun şurasında fiili olarak tadını alacağınız yıl maksimum 10 felan aşağı yukarı.

Bırakın böyle şeylere takılmayı, hayat gerçekten çok kısa. Kin tutacak, içerleyecek, cevap vermek için yıllar bekleyecek derecede önemli şeyler olmamalı. Olsa da saatin bu şekilde bir duyguya konu olması çok enteresan.

Havanda su dövülse ne değişir, yine aynı. Saat bugün var, yarın yok. Trollük yaptıysanız takdir ederim, ara sıra gaz verip canlı kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar içerlediyseniz biraz kendinize zaman ayırın. Haddim olmadan tavsiye edeyim.

kerem77 muhtemelen meraklıadam nicki ile bir sure once arzı endam eden kisi. gercekten iyi trolledi. lakin faydalı da oldu. mert haklı 35 ine kadar rolexi aldın aldın almadın kastın alt tabakasındasın. bunu bize gostermiş oldu :)
zenginlik sadece banka hesabindaki sıfırlarla olculen ya da kolunmuzdaki saatin markası ile olçulen bişey degil. ozellikle rolex sahibi olmakla ölçulen bişey hiç degil. buraya son bi cümle yazmam lazım bağlama cümlesi lakin yazıp yazıp siliyorum. en iyisi bişey yazmamak böyle kalsın :D
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Kerem77 » 28 Kas 2018, 00:39

Maradona yazdı:Tavşan şeyini dağa sürtmüş, dağı şey ettim demiş... Cuk oturdu bu olaya...

Çok trol gördüm ama sizin gibisini görmemiştim... Bomboş, kompleksli, cahilin önde gideni bir insansınız, daha fazla cevap vermenin bir alemi yok size... Sürtünmeye devam edin, aynen devam...

İşte malzeme bu , cuk oturan tek şey burda sen ve tavşan :) sette fazla kalma tavşan dağ kayısı kopartıosun sen. Fantezilerini kendine sakla ki keyif alasın ......
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 28 Kas 2018, 00:41

Ufkynl yazdı:
manil yazdı:
Kerem77 yazdı:
manil yazdı:
Kerem77 yazdı:MertYe şu mavi dweller ı al hadi. Bende alıcam sende. Kuru sıkı yapma hadi forum şahit olsun bilek fotosu çekicez. Ben kod konuşmam amacım 1 mesaj atıp çıkmaktı nerden bilebilirdim bir Mert sazanlık edecek :D 35 yasında fakirle muhatap olmam lafı kalitenin getirisidir. O zaman şuna sen bana göre fakirsin bende senle mi konuşmayayım. Daha rolex in dışına çık hele de sonra benim kulvarıma gel. Tutulmayan malları alıp burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devamlı muhatap oluyosun. Pardon anlaşıldı dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde sanıyor teklifim onada geçerli. Yok Mert sen çok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni gördük. Bu tipler bulunca arkadaşlar mahkemede süt dökmüş kediye dönüyorlar özürler vs. Baba parasıyla gelmiş bize hava sıkıyor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al işte zenginsin ya bayi sana verir :champ: boş adamsın Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol müsünüz? Gerçekten merak ediyorum.

Yok hocam inanın değil. Öyle olsa 6 sene sonra işim ne burda ne işime yarayacakki??
Yahu hocam,

Dünyada zaten aklımızın başına gelmesi genelde 25-30 arasında oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaşam var. Sonra makina arıza çıkarmaya başlıyor. Makinadan kastım vücut. İş, aile, v.s derken şunun şurasında fiili olarak tadını alacağınız yıl maksimum 10 felan aşağı yukarı.

Bırakın böyle şeylere takılmayı, hayat gerçekten çok kısa. Kin tutacak, içerleyecek, cevap vermek için yıllar bekleyecek derecede önemli şeyler olmamalı. Olsa da saatin bu şekilde bir duyguya konu olması çok enteresan.

Havanda su dövülse ne değişir, yine aynı. Saat bugün var, yarın yok. Trollük yaptıysanız takdir ederim, ara sıra gaz verip canlı kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar içerlediyseniz biraz kendinize zaman ayırın. Haddim olmadan tavsiye edeyim.

kerem77 muhtemelen meraklıadam nicki ile bir sure once arzı endam eden kisi. gercekten iyi trolledi. lakin faydalı da oldu. mert haklı 35 ine kadar rolexi aldın aldın almadın kastın alt tabakasındasın. bunu bize gostermiş oldu :)
zenginlik sadece banka hesabindaki sıfırlarla olculen ya da kolunmuzdaki saatin markası ile olçulen bişey degil. ozellikle rolex sahibi olmakla ölçulen bişey hiç degil. buraya son bi cümle yazmam lazım bağlama cümlesi lakin yazıp yazıp siliyorum. en iyisi bişey yazmamak böyle kalsın :D

Yanılıyorsunuz
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj manil » 28 Kas 2018, 00:54

Kerem77 Hocam gel şu olaya bi evet de güzel bi kapanış yapalım, yazım tarzın felan aynı meraklıadam ya. Acaip sempatik gelmişti o üye, ciddiyim. [emoji23][emoji23]

Nasıl iz bırakmışsan bak artık 3-4 kişi aynı yorumu yapmış. Bu bir başarıdır. Mesela eskiden bi trol vardı, adını unuttum, 26 yaşında ikinci kaptan pilotum diyordu, çocuğu feci patlattılar. Benzer şekilde fotoğraf araklayan birisi vardı, onu da ortaya çıkarmışlardı. Şahsen o trolleri, trollüğün kalitesini aşağı çektikleri için eleştirmiştim ama meraklıadam cidden bi ekoldü ya.

“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Ufkynl » 28 Kas 2018, 01:00

ben pek yanılmam . bilek fotosu paylaş pateklerle ap ler le madem merakleadam değilsin.
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj manil » 28 Kas 2018, 01:02

Ufkynl yazdı:ben pek yanılmam . bilek fotosu paylaş pateklerle ap ler le madem merakleadam değilsin.
Aniden sertleştiniz Ufuk Bey

“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Maradona » 28 Kas 2018, 01:03

manil yazdı:Kerem77 Hocam gel şu olaya bi evet de güzel bi kapanış yapalım, yazım tarzın felan aynı meraklıadam ya. Acaip sempatik gelmişti o üye, ciddiyim. [emoji23][emoji23]

Nasıl iz bırakmışsan bak artık 3-4 kişi aynı yorumu yapmış. Bu bir başarıdır. Mesela eskiden bi trol vardı, adını unuttum, 26 yaşında ikinci kaptan pilotum diyordu, çocuğu feci patlattılar. Benzer şekilde fotoğraf araklayan birisi vardı, onu da ortaya çıkarmışlardı. Şahsen o trolleri, trollüğün kalitesini aşağı çektikleri için eleştirmiştim ama meraklıadam cidden bi ekoldü ya.

Meraklı'nın IQ daha yüksekti kesinlikle, bence aynı kişi değiller... :-P

6 yıl yememiş içmemiş, bugünü beklemiş adam... Azim bu olsa gerek... Nasıl oturmuş içine, nasıl içerlemiş... Acı ve ıstırap dolu 6 yıl... Ürperdim... Yazık...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj Kerem77 » 28 Kas 2018, 01:13

Maradona yazdı:
manil yazdı:Kerem77 Hocam gel şu olaya bi evet de güzel bi kapanış yapalım, yazım tarzın felan aynı meraklıadam ya. Acaip sempatik gelmişti o üye, ciddiyim. [emoji23][emoji23]

Meraklı'nın IQ daha yüksekti kesinlikle, bence aynı kişi değiller... :-P

6 yıl yememiş içmemiş, bugünü beklemiş adam... Azim bu olsa gerek... Nasıl oturmuş içine, nasıl içerlemiş... Acı ve ıstırap dolu 6 yıl... Ürperdim... Yazık...

Sen 41 senedir cıkartamamıssın saygım sonsuz daha çok fırın ekmek yemem lazım
Kullanıcı avatarı
Kerem77

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners