manil yazdı:Yahu hocam,Kerem77 yazdı:manil yazdı:Hocam siz trol müsünüz? Gerçekten merak ediyorum.Kerem77 yazdı:MertYe şu mavi dweller ı al hadi. Bende alıcam sende. Kuru sıkı yapma hadi forum şahit olsun bilek fotosu çekicez. Ben kod konuşmam amacım 1 mesaj atıp çıkmaktı nerden bilebilirdim bir Mert sazanlık edecek35 yasında fakirle muhatap olmam lafı kalitenin getirisidir. O zaman şuna sen bana göre fakirsin bende senle mi konuşmayayım. Daha rolex in dışına çık hele de sonra benim kulvarıma gel. Tutulmayan malları alıp burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devamlı muhatap oluyosun. Pardon anlaşıldı dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde sanıyor teklifim onada geçerli. Yok Mert sen çok fakirsin sana saat yok
kaliteni ve terbiyeni gördük. Bu tipler bulunca arkadaşlar mahkemede süt dökmüş kediye dönüyorlar özürler vs. Baba parasıyla gelmiş bize hava sıkıyor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize
listesinden al işte zenginsin ya bayi sana verir
boş adamsın Mert daha fazla yazma da unutulsun
Sent from my E6633 using Tapatalk
Yok hocam inanın değil. Öyle olsa 6 sene sonra işim ne burda ne işime yarayacakki??
Dünyada zaten aklımızın başına gelmesi genelde 25-30 arasında oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaşam var. Sonra makina arıza çıkarmaya başlıyor. Makinadan kastım vücut. İş, aile, v.s derken şunun şurasında fiili olarak tadını alacağınız yıl maksimum 10 felan aşağı yukarı.
Bırakın böyle şeylere takılmayı, hayat gerçekten çok kısa. Kin tutacak, içerleyecek, cevap vermek için yıllar bekleyecek derecede önemli şeyler olmamalı. Olsa da saatin bu şekilde bir duyguya konu olması çok enteresan.
Havanda su dövülse ne değişir, yine aynı. Saat bugün var, yarın yok. Trollük yaptıysanız takdir ederim, ara sıra gaz verip canlı kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar içerlediyseniz biraz kendinize zaman ayırın. Haddim olmadan tavsiye edeyim.
Sent from my E6633 using Tapatalk
kerem77 muhtemelen meraklıadam nicki ile bir sure once arzı endam eden kisi. gercekten iyi trolledi. lakin faydalı da oldu. mert haklı 35 ine kadar rolexi aldın aldın almadın kastın alt tabakasındasın. bunu bize gostermiş oldu

zenginlik sadece banka hesabindaki sıfırlarla olculen ya da kolunmuzdaki saatin markası ile olçulen bişey degil. ozellikle rolex sahibi olmakla ölçulen bişey hiç degil. buraya son bi cümle yazmam lazım bağlama cümlesi lakin yazıp yazıp siliyorum. en iyisi bişey yazmamak böyle kalsın