ozgtegin yazd覺:[emoji23][emoji23] Maallah Kerem Bey, bunca y覺l sonra gelip foruma nee katt覺n覺z...
Yahu hocam,Kerem77 yazd覺:manil yazd覺:Hocam siz trol m羹s羹n羹z? Ger癟ekten merak ediyorum.Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez. Ben kod konumam amac覺m 1 mesaj at覺p 癟覺kmakt覺 nerden bilebilirdim bir Mert sazanl覺k edecek35 yas覺nda fakirle muhatap olmam laf覺 kalitenin getirisidir. O zaman una sen bana g繹re fakirsin bende senle mi konumayay覺m. Daha rolex in d覺覺na 癟覺k hele de sonra benim kulvar覺ma gel. Tutulmayan mallar覺 al覺p burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devaml覺 muhatap oluyosun. Pardon anla覺ld覺 dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde san覺yor teklifim onada ge癟erli. Yok Mert sen 癟ok fakirsin sana saat yok
kaliteni ve terbiyeni g繹rd羹k. Bu tipler bulunca arkadalar mahkemede s羹t d繹km羹 kediye d繹n羹yorlar 繹z羹rler vs. Baba paras覺yla gelmi bize hava s覺k覺yor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize
listesinden al ite zenginsin ya bayi sana verir
bo adams覺n Mert daha fazla yazma da unutulsun
Sent from my E6633 using Tapatalk
Yok hocam inan覺n deil. yle olsa 6 sene sonra iim ne burda ne iime yarayacakki??
manil yazd覺:Yahu hocam,Kerem77 yazd覺:manil yazd覺:Hocam siz trol m羹s羹n羹z? Ger癟ekten merak ediyorum.Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez. Ben kod konumam amac覺m 1 mesaj at覺p 癟覺kmakt覺 nerden bilebilirdim bir Mert sazanl覺k edecek35 yas覺nda fakirle muhatap olmam laf覺 kalitenin getirisidir. O zaman una sen bana g繹re fakirsin bende senle mi konumayay覺m. Daha rolex in d覺覺na 癟覺k hele de sonra benim kulvar覺ma gel. Tutulmayan mallar覺 al覺p burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devaml覺 muhatap oluyosun. Pardon anla覺ld覺 dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde san覺yor teklifim onada ge癟erli. Yok Mert sen 癟ok fakirsin sana saat yok
kaliteni ve terbiyeni g繹rd羹k. Bu tipler bulunca arkadalar mahkemede s羹t d繹km羹 kediye d繹n羹yorlar 繹z羹rler vs. Baba paras覺yla gelmi bize hava s覺k覺yor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize
listesinden al ite zenginsin ya bayi sana verir
bo adams覺n Mert daha fazla yazma da unutulsun
Yok hocam inan覺n deil. yle olsa 6 sene sonra iim ne burda ne iime yarayacakki??
D羹nyada zaten akl覺m覺z覺n ba覺na gelmesi genelde 25-30 aras覺nda oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaam var. Sonra makina ar覺za 癟覺karmaya bal覺yor. Makinadan kast覺m v羹cut. 襤, aile, v.s derken unun uras覺nda fiili olarak tad覺n覺 alaca覺n覺z y覺l maksimum 10 felan aa覺 yukar覺.
B覺rak覺n b繹yle eylere tak覺lmay覺, hayat ger癟ekten 癟ok k覺sa. Kin tutacak, i癟erleyecek, cevap vermek i癟in y覺llar bekleyecek derecede 繹nemli eyler olmamal覺. Olsa da saatin bu ekilde bir duyguya konu olmas覺 癟ok enteresan.
Havanda su d繹v羹lse ne deiir, yine ayn覺. Saat bug羹n var, yar覺n yok. Troll羹k yapt覺ysan覺z takdir ederim, ara s覺ra gaz verip canl覺 kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar i癟erlediyseniz biraz kendinize zaman ay覺r覺n. Haddim olmadan tavsiye edeyim.
sentez42 yazd覺:Ufak bir eyi fazla b羹y羹tm羹s羹n i癟inde hocam en nihayetinde saat. Daha 繹nemli eylerin yok muydu mesela d羹羹necek?
Lenovo A7020a40 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 223 misafir
|