TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Mesaj sobek » 27 Kas 2018, 18:53

Resmen yeşilçam filmleri aklıma geldi. O zamanlar mağrur ve fakir bir oğlan vardı ...
Parayla herşey satın alınabilir ama insanlık,edep,terbiye ve eğitim alınamaz.
Sizin bu halinizi görüp sizinle aynı soyadını taşıyanlar için üzülüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
sobek

Mesaj sobek » 27 Kas 2018, 18:54

debra yazdı:Bir zamanlar kapından kovduğun fakir ama gururlu bir genç vardı Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Debra yorumunu görmeden yazmışım benimde aklıma bu gelmişti

Kullanıcı avatarı
sobek

Mesaj tpskl » 27 Kas 2018, 19:09

Kerem77 yazdı:Evet uzun zaman olmuş , bazı arkadaşlar merak etmiş ne aldım ne ettim diye . O zamanlar mazide bir anı kaldı dostlar ne rolex ne steinhart alamadım maddi sıkıntılardan ötürü bir ödeme çıktı o saatin parası oraya gitmek zorunda kaldı. Yıllar geçti geldim yazmak istedim , şuan Patek nautilusları olan , AP royal Oak ları olan bir Kerem Bey oldum. 2/3 arkadaş o zamanlar tüm paranı bir rolexe mi vericen diye dalga geçmişlerdi . Evet paramın kıymetini bilerek bu koskoca koleksiyona azimle çalışarak ulaştım. Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin değerini bilerek danışarak hareket edin. Şimdi o benimle dalga geçen arkadaşları 1 ay şirketlerimde çalıştırıp rolex alıcak maaş öderim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta tükürük kadar eksiltmez. Dostlara selam . İçinizdeki çocuksu saat sevginizi ve öğrenme aşkınızı kimsenin kırmasına müsade etmeyin. Siz kazanacaksınız seneler geçse bile [emoji106]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
tpskl

Mesaj Caner1983 » 27 Kas 2018, 21:08

Konuyu son entryler haricinde okumadım ama kim hangi parayla ne alıyorsa alsın eğer aldığı saati araştırmışsa kolda denemişse mekanizmasını araştırmışsa tarihini okumuş ona istinaden almışsa bence o kişi saatsever, eğer markasına ve statüsüne kanarak almışsa kolunda sergilemek başkalarına beğendirmek ve/veya bişeyler kanıtlamak için almışsa benim kanımca o kişi saatsever değildir :geek:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:08

MertYe yazdı:
Kerem77 yazdı:Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin değerini bilerek danışarak hareket edin.

Kerem77 yazdı:MertYe şu mavi dweller ı al hadi. Bende alıcam sende. Kuru sıkı yapma hadi forum şahit olsun bilek fotosu çekicez.

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Kendi çalıyor kendi oynuyor.

Senide gördüler Mert nerden alıntı yapayım şaşırdım . Bi yaşa hürmet diyorsun bir rolex almayana adam demem diyorsun . Nereden tutsak fiyasko. Önceki arkadaşlara rahmet okuttun :) Topluluk psikolojisi arkadaşlar hani kavga olur biri bağırır bi bakarsın mevzumu var diye gelirler ya Mert ve arkadasları :)) şaka bir yana Mert ve Maradona diye Yeşilçam’da film varmıydı bilmem ama rahmetli Hulusi Kentmen yaşasaydı bir film çekerdi :)))
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:11

manil yazdı:
Kerem77 yazdı:MertYe şu mavi dweller ı al hadi. Bende alıcam sende. Kuru sıkı yapma hadi forum şahit olsun bilek fotosu çekicez. Ben kod konuşmam amacım 1 mesaj atıp çıkmaktı nerden bilebilirdim bir Mert sazanlık edecek :D 35 yasında fakirle muhatap olmam lafı kalitenin getirisidir. O zaman şuna sen bana göre fakirsin bende senle mi konuşmayayım. Daha rolex in dışına çık hele de sonra benim kulvarıma gel. Tutulmayan malları alıp burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devamlı muhatap oluyosun. Pardon anlaşıldı dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde sanıyor teklifim onada geçerli. Yok Mert sen çok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni gördük. Bu tipler bulunca arkadaşlar mahkemede süt dökmüş kediye dönüyorlar özürler vs. Baba parasıyla gelmiş bize hava sıkıyor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al işte zenginsin ya bayi sana verir :champ: boş adamsın Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol müsünüz? Gerçekten merak ediyorum.

Sent from my E6633 using Tapatalk

Yok hocam inanın değil. Öyle olsa 6 sene sonra işim ne burda ne işime yarayacakki??
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:12

sobek yazdı:Resmen yeşilçam filmleri aklıma geldi. O zamanlar mağrur ve fakir bir oğlan vardı ...
Parayla herşey satın alınabilir ama insanlık,edep,terbiye ve eğitim alınamaz.
Sizin bu halinizi görüp sizinle aynı soyadını taşıyanlar için üzülüyorum.

Hatalar kişileri bağlar. Merte bukadar yüklenmeyin . Onun kendi hatası soyadı olayı olmamıs
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:19

Ufkynl yazdı:
MertYe yazdı:
Kerem77 yazdı:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsaydık topa tutarlardı bizi. Her şartı görmüş adam elindekiyle varolmadığını bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaşa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmasınlar utansınlar. Ama yeni arkadaşlar çıktı çok anlamsız tepkilerle oysaki tepkiyi o kişilere verebilirlerdi ama çocukça karşılık vermeyi secmişler. Yorum baş göz üstüne ama hakaret haddi aşmaktır . Herseyin her konunun geyiği işi sulandırmak denektir. Hayır enteresan olan da kendilerine kimse bişey demedi. Her halde o kişilerin avukatlığıyla forumda popülarite kazanmak istediler. Popülarite uğruna karakterden ödün vermemeli insan. Bana söylicekleri benim hayatıma zerre etki etmez yazıdır yani kendilerinden geçmesinler . Bana ders vermeye çalışan biri var rolex lerini saymış. Rengine kadar. Arkadaş bari sky dweller alıosun mavi kadranlı al mı diyeyim :)) bu espriydi onu bulamaz zaten :) bakın aynı üslupla bende yazarım bu kolaydır. Zor olan adaletli olmaktır. Sen beni aşşalamaya çalışan o kişilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni ırgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri alırken parayı hangi ülkeden kazandın diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun tüm iyi niyetli insanlara. Bu forum benim için hep özel kalıcak emeği geçenlere seneler sonra teşekkürler tekrardan

Yaşınıza saygidan mumkun mertebe nazik olmaya calistim ama sizin anladiginiz dil bu degil anlasilan. Parayla pulla karsisindaki insanlara ithamda bulunan insan profili en sevmedigim insan profildir ama yasi 41 dir, 61 dir, 11 dir bu degismez. Onu bulamaz dedigin saati almak benim için çok zor degil parasi neyse verir alirim gecerim, sadece bir saati alirken premium ödemek bana çok doğru gelmiyor heleki hala uretimde olan bir modelse.

Benim rengine kadar saatlerimi yazma sebebim elimde ne oldugunu bilip anlamaniz yoksa sizin gibi nautiluslarim royal oaklarim var demeye benzemez azcik saat bilginiz, ilginiz varsa burasi bir saat forumu burada referansla konusursunuz 5726 , 5711, 5990, 15202, 26331,15400 modellerine sahibim gibi. Yoksa araba forumuna girip Mercedes SUV ve Audi Sedanlarim var onlari kullaniyorum yazmaktan oteye gecmez bu soyledikleriniz.

Şimdi sizin anlayacaginiz sekilde mesajimi buraya tekrar yaziyorum. Sizin 35 yasinda ya steinhart mi alsam zaten benziyor bu Rolexlere gibi muhabbetler yapip sahip olmadiginiz saatten, sizden su an 16 yas kucuk olan biri olarak 3 taneye sahibim ki en ucuzu sizin baktiginiz Submariner'in 1.5 katı fiyat etiketine sahip. Sen hala gelmis neden sky in mavi degil diyosun.Bu cumleyi bütün forum ahalisinden özür dileyerek yazıyorum. "35 yasinda bir Rolex bile alamamış bir fakiri kaale alabilecek kadar vaktim yok benim malesef." Keşke parayla donanim dogru orantılı olarak artsa da insan böyle sonradan görme olunca g*tü başı ayrı oynamasa. Sonradan gorme diyorumda yukarda yazilanlarin dogru oldugunu varsayarak diyorum. O kadar demisler su saatlerinizin fotograflarini bir atinda suraya gorelim diye ustune pek bir hareket gelmemis gelememis.

Allah razı olsun bu forumdan. Biz fakirlere de siz zenginlerle aynı ortamda bulunma şansı veriyor :D
24 yaşında elinden 10 tane rolex geçen birisi babadan zengindir bu da tamamen şanstır. Ben sonradan dişiyle tırnağıyla zengin olmuş birini daha kıymetli görürüm şahsen.

Adam olmak herkeze nasip olmaz. Saygı ve sevgiler size degerli kardeşim. Bunların psikoloji 3/5 kişi burda birlik olup adam sindirme. 500 kişi olsalar vız gelir tırıs gider bana. Lafımı esirgemem meydanıda bırakmam. Bu forum saat severlere açık bir forum gruplaşma daha evvelde oldu bak çogunun sesleri kesilmiş totolarında pireler uçusuor. Kimse öle yesilcam maviçam fragman darbuka bayram falan bu ayaklarla bir yere varamaz. Sert kayaya carptılar bu sefer :) Bundan sonra dahada aktif olucam işleri yaş :)
Kullanıcı avatarı
Kerem77

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners