MertYe yazdı:Kerem77 yazdı:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsaydık topa tutarlardı bizi. Her şartı görmüş adam elindekiyle varolmadığını bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaşa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmasınlar utansınlar. Ama yeni arkadaşlar çıktı çok anlamsız tepkilerle oysaki tepkiyi o kişilere verebilirlerdi ama çocukça karşılık vermeyi secmişler. Yorum baş göz üstüne ama hakaret haddi aşmaktır . Herseyin her konunun geyiği işi sulandırmak denektir. Hayır enteresan olan da kendilerine kimse bişey demedi. Her halde o kişilerin avukatlığıyla forumda popülarite kazanmak istediler. Popülarite uğruna karakterden ödün vermemeli insan. Bana söylicekleri benim hayatıma zerre etki etmez yazıdır yani kendilerinden geçmesinler . Bana ders vermeye çalışan biri var rolex lerini saymış. Rengine kadar. Arkadaş bari sky dweller alıosun mavi kadranlı al mı diyeyim) bu espriydi onu bulamaz zaten
bakın aynı üslupla bende yazarım bu kolaydır. Zor olan adaletli olmaktır. Sen beni aşşalamaya çalışan o kişilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni ırgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri alırken parayı hangi ülkeden kazandın diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun tüm iyi niyetli insanlara. Bu forum benim için hep özel kalıcak emeği geçenlere seneler sonra teşekkürler tekrardan
Yaşınıza saygidan mumkun mertebe nazik olmaya calistim ama sizin anladiginiz dil bu degil anlasilan. Parayla pulla karsisindaki insanlara ithamda bulunan insan profili en sevmedigim insan profildir ama yasi 41 dir, 61 dir, 11 dir bu degismez. Onu bulamaz dedigin saati almak benim için çok zor degil parasi neyse verir alirim gecerim, sadece bir saati alirken premium ödemek bana çok doğru gelmiyor heleki hala uretimde olan bir modelse.
Benim rengine kadar saatlerimi yazma sebebim elimde ne oldugunu bilip anlamaniz yoksa sizin gibi nautiluslarim royal oaklarim var demeye benzemez azcik saat bilginiz, ilginiz varsa burasi bir saat forumu burada referansla konusursunuz 5726 , 5711, 5990, 15202, 26331,15400 modellerine sahibim gibi. Yoksa araba forumuna girip Mercedes SUV ve Audi Sedanlarim var onlari kullaniyorum yazmaktan oteye gecmez bu soyledikleriniz.
Şimdi sizin anlayacaginiz sekilde mesajimi buraya tekrar yaziyorum. Sizin 35 yasinda ya steinhart mi alsam zaten benziyor bu Rolexlere gibi muhabbetler yapip sahip olmadiginiz saatten, sizden su an 16 yas kucuk olan biri olarak 3 taneye sahibim ki en ucuzu sizin baktiginiz Submariner'in 1.5 katı fiyat etiketine sahip. Sen hala gelmis neden sky in mavi degil diyosun.Bu cumleyi bütün forum ahalisinden özür dileyerek yazıyorum. "35 yasinda bir Rolex bile alamamış bir fakiri kaale alabilecek kadar vaktim yok benim malesef." Keşke parayla donanim dogru orantılı olarak artsa da insan böyle sonradan görme olunca g*tü başı ayrı oynamasa. Sonradan gorme diyorumda yukarda yazilanlarin dogru oldugunu varsayarak diyorum. O kadar demisler su saatlerinizin fotograflarini bir atinda suraya gorelim diye ustune pek bir hareket gelmemis gelememis.
Allah razı olsun bu forumdan. Biz fakirlere de siz zenginlerle aynı ortamda bulunma şansı veriyor

24 yaşında elinden 10 tane rolex geçen birisi babadan zengindir bu da tamamen şanstır. Ben sonradan dişiyle tırnağıyla zengin olmuş birini daha kıymetli görürüm şahsen.