Hislerime tercüman olmuşsunuz, teşekkürler.MertYe yazdı:Öncelikle Patek nautiluslarınız ve AP royal Oak larınız hayırlı olsun.
Şimdi müsadenizle daha önce konuya yorum yapmamış hatta konu açıldıktan yaklaşık 2 sene sonra üye olmuş biri olarak birşeyler yazmak istiyorum. Samimiyetle söylüyorum bu yazdıklarımı da kesinlikle bir tartışma veya konuyu hararetlendirme amacıyla yazmıyorum sadece o dönem foruma üye bile olmamış biri olarak, olabildiğince farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışıyorum.
Son mesajınızı görünce merak edip çoğunluğu 6 sene önce yazılmış 293 adet postun hepsini okudum. Sizin bu konudaki son mesajınız 206. post yani iyisiyle kötüsüyle açtığınız konuya sizin yazdığınız 49 tane mesajın haricinde 157 tane mesaj atılmış. En azından burada "Dostlara selam" dediğiniz üyelerin katkılarına saygı göstererek neticeyi burada paylaşmanız daha nazik bir davranış olurdu kanaatindeyim.
Kaldı ki her işte bir hayır vardır derler sizinde o dönem Rolex'i almamış olmanız çokta yanlış bir karar olmamış anladığım kadarıyla çünkü o saati 6 sene önceki şartlarda 15 bin liraya alsaydınız sonradan karşınıza çıkan maddi sıkıntılardan dolayı 1 hafta sonra 10-12 bin liraya elden çıkarmak zorunda kalma durumunuz ortaya çıkabilirdi.
Forum sisteminden 41 yaşında olduğunuzu görüyorum sizden 16 yaş küçük biri olarak burdaki üslubunuzun kendi adıma yanlış olduğunu düşünüyorum. Forum üyelerinin birçoğu iyi kötü kullandığım ve sahip olduğum saatleri biliyorlardır ama uzun süre foruma girmemişsiniz diye ufak bir bilgi vereyim. Diğer markalar hariç hali hazırda 3 tane Rolex'im var bunlar ref.326934 beyaz kadran Sky-dweller, ref.116520 beyaz kadran Daytona ve ref.116500 Siyah kadran Daytona. 6 sene önce 35 yaşınızda olduğunuzu varsayarak konuyu açtığınız yaşınızdan 10 yaş daha gencim ve buna rağmen 3 tane Rolex'im var. Kullandığım Rolex referanslarını genel olarak düşündüğümde de 10 taneye yakın Rolex elimden geçmiştir. Sizin 35 yaşınızda sahip olamadığınız Rolex'ten benim 3 taneye sahip olmam ne beni sizden daha başarılı birisi, ne de daha iyi bir insan yapıyor. İşin ilginç yanı bu saatler beni sadece herhangi bir saatçiye girdiğimde "Mert Bey" yapıyor o kadar.
Sonuç olarak 6 sene kin tutmak için çok ciddi bir süre. Heleki "Şimdi o benimle dalga geçen arkadaşları 1 ay şirketlerimde çalıştırıp rolex alıcak maaş öderim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta tükürük kadar eksiltmez." Gibi bir cümleniz var ki ona hiç girmiyorum. O cümle için bir bu kadar daha yazsam da boş. Kerem Bey siz bunları boşverin madem böyle güzel bir koleksiyon oluşturmuşsunuz, belkide hala hedefleriniz var şu mecrada tartışmak yerine paylaşım yapmaya veya konu okuyarak olabildiğince faydalanmaya çalışın.
Başta dediğim gibi tartışma çıkarmak veya konuyu hararetlendirmek gibi bir niyetim asla yok. Sadece o dönem buralarda olamayan birinin bakış açısıyla konuya birşeyler yazmak istedim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi